Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς πέντε ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Σάββατο. «Η Δύναμη Ξυπνάει» στο σαλόνι σου συμπαρασύροντας τους μικρούς υπερήρωες με τις πιτζάμες, πριν η δράση υψηλών ταχυτήτων και η αδρεναλίνη χτυπήσουν κόκκινο. Λίγο μετά ο Στέλιος Παρλιάρος ανακαλύπτει γλυκιές διαδρομές και ο «Mr. Travel» ανακαλύπτει άγνωστες πτυχές κορυφαίων προορισμών σε όλο τον κόσμο. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Star Wars: Οι τελευταίοι Jedi

Vodafone TV on demand Δες όλες τις ταινίες της μυθολογίας του Πολέμου των Άστρων στο Vodafone TV Σκηνοθεσία: Ράιαν Τζόνσον Πρωταγωνιστούν: Ντέιζι Ρίντλεϊ, Κάρι Φίσερ, Άνταμ Ντράιβερ, Μαρκ Χάμιλ, Τζον Μπογιέγκα, Όσκαρ Άιζακ Διάρκεια: 152′

Στο «Star Wars: Οι Τελευταίοι Jedi», η ιστορία των Skywalker συνεχίζεται καθώς οι πρωταγωνιστές του «Η Δύναμη Ξυπνάει» ενώνουν τις δυνάμεις τους με άλλους γαλαξιακούς ήρωες, σε μια επική περιπέτεια που ξεκλειδώνει αρχαία μυστήρια της Δύναμης και τρομερές αποκαλύψεις για το παρελθόν.

Σούπερ ήρωες με Πιτζάμες

Disney Junior, 09:00 Δες μαζί με τα παιδιά τις νέες περιπέτειες των μικρών υπερηρώων με πιτζάμες, μέσω του Vodafone TV στο Disney Junior κάθε Σάββατο στις 09:00 ΗΡΩΕΣ ΜΕ ΠΙΤΖΑΜΕΣ Σε αυτή τη γεμάτη διασκέδαση σειρά, οι εξάχρονοι Κόννορ, Αμάγια και Γκρεγκ είναι απλά παιδιά που πάνε σχολείο, όμως όταν κινδυνεύει η πόλη τους, φοράνε τις πυτζάμες τους και μεταμορφώνονται σε Ήρωες με Πυτζάμες – οι Κάτμποϊ, Γκέκο και Ολέτ. Ο καθένας τους έχει ένα ιδιαίτερο ταλέντο και μαζί μπορούν να αντιμετωπίσουν όλα τα προβλήματα, να λύσουν όλα τα μυστήρια και επίσης να μάθουν ανεκτίμητα μαθήματα.

Παγκόσμιο πρωτάθλημα αυτοκινήτων τουρισμού

Παρακολούθησε ζωντανά τον αγώνα μέσω του Vodafone TV στο Eurosport 1 στις 12:00 και 13:00 Παγκόσμιο πρωτάθλημα αυτοκινήτων τουρισμού Το συναρπαστικό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού φτάνει στον τρίτο γύρο του, με δύο αγώνες να περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του Σαββάτου στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ στις 12:00 και 13:00.

Celebrity Travel

ΑΝΤ1, 16:15 9ju09ju Μαγευτικοί προορισμοί, ταξίδια ζωής, τοπία που γοητεύουν, καλεσμένοι σε ρόλους έκπληξη, αναπάντεχες συναντήσεις, ξεναγήσεις σε πόλεις και χώρες, μαζί με πολλά tip για ταξίδια που μόνο ο «Mr. Travel» μπορεί να δώσει. Ο Νίκος Κοκλώνης συστήνει μέρη, μυστικά, γευστικές απολαύσεις και μοναδικές διαδρομές, παρέα με αγαπημένα πρόσωπα.

Γλυκές Αλχημείες

ΣΚΑΪ, 18:50 RYJUTKTUK Ο pastry chef Στέλιος Παρλιάρος επιστρέφει με τις Γλυκές Αλχημείες. Συνταξιδιώτες σε αυτή τη γλυκιά διαδρομή, οι έμπειροι ζαχαροπλάστες Φώτης και Πόπη Χρυσανθίδη αλλά και εκλεκτοί καλεσμένοι έκπληξη. Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Για κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο, αλλά και το πιο πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που το θες. Διάλεξε ταινίες ανάμεσα από τις μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Ζήσε μαγικές οικογενειακές στιγμές με μία απίστευτη ποικιλία παιδικών και παρακολούθησε όλους τους διαθέσιμους κύκλους των δημοφιλέστερων σειρών. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν, τη στιγμή που το θέλουν!