Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Παρασκευή. Η Bengu και οι υπόλοιπες γάτες της Κωνσταντινούπολης έρχονται με φόρα στο σαλόνι σου και σου διηγούνται ταινίες της Πόλης, την ώρα που ο Ακέφαλος Καβαλάρης προσπαθεί να σου πάρει το… κεφάλι. Η Σμαράγδα Καρύδη σιγοτραγουδάει γνωστά τραγούδια με καλεσμένους – έκπληξη και ένας γιατρός μπλέκει άθελα του σε ένα θανάσιμο παιχνίδι με έναν περιβόητο γκάγκστερ. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Kedi

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Τσεϊντά Τορούν Διάρκεια: 79′

Επτά διαφορετικοί γατο-χαρακτήρες περιπλανιούνται στα σοκάκια, τις αγορές, το λιμάνι και τις ταράτσες της Κωνσταντινούπολης. Μέσα από τις ιστορίες τις δικές τους αλλά και των ανθρώπων που έρχονται σε επαφή μαζί τους η ταινία σκιαγραφεί ένα κοντινό, γεμάτο ζεστασιά πορτρέτο της Πόλης.

Sleepy Hollow

Vodafone TV on demand Δες όλα τα season 1-4 της σειράς με την υπηρεσία FOX+ στο Vodafone TV όποτε εσύ θέλεις! Σκηνοθεσία: Άλεξ Κούρτζμαν Πρωταγωνιστούν: Τομ Μίσον, Νικόλ Μπέχαρι TUJTUK,L Το Sleepy Hollow είναι μια συναρπαστική, δραματική σειρά, μυστηρίου και περιπέτειας, όπου ο αναγεννημένος Ichabod Crane συνεργάζεται με μια σύγχρονη αστυνομικό, για να σώσουν στην αινιγματική πόλη του Sleepy Hollow αλλά και όλο τον κόσμο, από το κακό.

Νότα Μία Βραδιάτικα

Alpha, 21:50

H Σμαράγδα Καρύδη υποδέχεται με κέφι γνωστά αγαπημένα πρόσωπα για να βρουν τα τραγούδια, να απαντήσουν γρήγορα και να κερδίσουν έως και 5.000 ευρώ για φιλανθρωπικό σκοπό.

Λάθος Ταυτότητα

ΣΚΑΪ, 00:30 Σκηνοθεσία: Ντένις Ντίμστερ Πρωταγωνιστούν: Βαν Κίλμερ, Ιζαμπέλα Μίκο, Ντίντεμ Έρολ Διάρκεια: 93′ u09uj90u O Δρ. Νίκολας Πρίντερ καταφθάνει στη Σόφια για να λάβει μέρος σε ένα οικονομικό συμβούλιο. Σύντομα όμως θα μπλεχτεί σε ένα θανάσιμο παιχνίδι, όταν ο περιβόητος γκάγκστερ Σέρικ Ντουλόβα αναγνωρίζει λανθασμένα στο πρόσωπό του τον Τζον Κάρτερ, έναν πράκτορα που εδώ και χρόνια αποτελεί τον νούμερο ένα εχθρό του. Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Για κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο, αλλά και το πιο πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που το θες. Διάλεξε ταινίες ανάμεσα από τις μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Ζήσε μαγικές οικογενειακές στιγμές με μία απίστευτη ποικιλία παιδικών και παρακολούθησε όλους τους διαθέσιμους κύκλους των δημοφιλέστερων σειρών. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν, τη στιγμή που το θέλουν!