Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Πέμπτη. Ο αδίστακτος Τζον Κράμερ επιστρέφει ανανεωμένος για παιχνίδια ενώ ο συντηρητικός οικογενειάρχης και πράκτορας προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με την εκκεντρική οικογένεια του. Ένας απρόθυμος ήρωας ξεκινά ένα ταξίδι λύτρωσης και εξερεύνησης, καθώς ηγείται μιας επικής μάχης στον πλανήτη Πανδώρα και η βραδιά κλείνει με επώνυμους παίκτες να αγωνίζονται από τον… καναπέ. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Jigsaw

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: The Spierig Brothers Πρωταγωνιστούν: Ματ Πάσμορ, Κάλουμ Κιθ Ρένι, Κλε Μπένετ, Χάνα Έμιλι Άντερσον, Λόρα Βάντερβουρτ, Μαντέλα Βαν Πίμπλς, Διάρκεια: 92′

[sidequote] Παρακολουθήστε από το Vodafone TV λαμπερές πρεμιέρες και μεγάλες επιτυχίες του παγκόσμιου box office[/sidequote] Ένα από τα πιο επιτυχημένα και κερδοφόρα horror franchises όλων των εποχών επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη, πηγαίνοντας τα διεστραμμένα σενάρια δολοφονιών, σήμα κατατεθέν του Jigsaw, στο επόμενο στάδιο. Μετά από μια σειρά φόνων που φέρουν την σφραγίδα του δολοφόνου Jigsaw, η αστυνομία αρχίζει να κυνηγάει το φάντασμα ενός άνδρα, νεκρού για πάνω από μια δεκαετία, εμπλεκόμενοι σε ένα νέο παιχνίδι που είναι μόνο στην αρχή. Έχει επιστρέψει ο Τζον Κράμερ από τους νεκρούς για να θυμίσει στον κόσμο πως πρέπει να είναι ευγνώμονες για το δώρο της ζωής; Ή είναι μια παγίδα που έχει στήσει ένας άλλος δολοφόνος με τη δική του ατζέντα;

American Dad

Vodafone TV on demand Δες όλα τα season 1-7 της σειράς με την υπηρεσία FOX+ στο Vodafone TV Σκηνοθεσία: Σεθ ΜακΦάρλαν, Ματ Γουέιτζμαν, Μάικ Μπάρκερ Πρωταγωνιστούν: Σεθ ΜακΦάρλαν, Γουέντι Σαλ, Ρέιτσελ ΜακΦάρλαν 89hyuj9 Το American Dad, η σειρά κινουμένων σχεδίων που ακολουθεί τον σκληροτράχηλο Ρεπουμπλικάνο και μέλος της Εθνικής Ένωσης Όπλων Stan Smith και την ξεκαρδιστικά παράξενη οικογένειά του στο Langley Falls της Virginia.

Avatar

Star, 21:00 Σκηνοθεσία: Τζέιμς Κάμερον Πρωταγωνιστούν: Σαμ Γουόρθινγκτον, Ζόι Σαλντάνα, Σιγκούρνι Γουίβερ, Στίβεν Λανγκ, Τζιοβάνι Ριμπίσι Διάρκεια: 155′ avatar Ο ήρωας της ταινίας είναι ο Τζέικ Σάλι, ένας πρώην ναυτικός, που είναι πλέον καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι. Έχει στρατολογηθεί για μια αποστολή στον πλανήτη Πανδώρα που κινείται γύρω από το γιγαντιαίο «δέντρο των ψυχών» με την ονομασία Έιβα, ο οποίος έχει τραβήξει το ενδιαφέρον εταιρειών ανά τον κόσμο, λόγω της εκμετάλλευσης ενός ορυκτού, που αξίζει 20 εκατομμύρια δολάρια το κιλό στη Γη. Στη νέα του avatar μορφή, ο Τζέικ μπορεί να περπατήσει ξανά. Η αποστολή του είναι να έρθει σε επαφή και να παρεισφρύσει στους Na’vi, με την ελπίδα να εξασφαλίσει τη βοήθειά τους ή τουλάχιστον τη συναίνεσή τους, στην εξόρυξη του ορυκτού.

Celebrity game night

ΑΝΤ1, 22:30 TJKTUJKT Στους καναπέδες του βραδινού παιχνιδιού κάθονται έξι επώνυμοι και ένας παίκτης με… διαιτητή τον Θοδωρή Αθερίδη. Δύο ομάδες, με 3 celebrities και 1 παίκτη η κάθε μία, ανταγωνίζονται σε γνωστά αγαπημένα αλλά και σε ολοκαίνουρια ξεκαρδιστικά παιχνίδια. Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Για κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο, αλλά και το πιο πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που το θες. Διάλεξε ταινίες ανάμεσα από τις μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Ζήσε μαγικές οικογενειακές στιγμές με μία απίστευτη ποικιλία παιδικών και παρακολούθησε όλους τους διαθέσιμους κύκλους των δημοφιλέστερων σειρών. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν, τη στιγμή που το θέλουν!