Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς πέντε ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Τετάρτη. Οι μεγαλύτεροι ήρωες της DC ετοιμάζονται να σταματήσουν μια επίθεση καταστροφικών διαστάσεων, ενώ ένας μεταλλαγμένος υπερήρωας αφομοιώνει άλλες υπάρξεις πριν παρακολουθήσει με αγωνία τον Τελικό Κυπέλλου Ιταλίας. Αμέσως μετά ο Πέτρος Πολυχρονίδης γυρνάει τον «Τροχό της Τύχης» λίγο πριν η αδρεναλίνη χτυπήσει κόκκινο στο αυθεντικό ριάλιτι επιβίωσης. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Justice League

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Ζακ Σνάιντερ Πρωταγωνιστούν: Μπεν Άφλεκ, Χένρι Κάβιλ, Γκαλ Γκέιντοτ, Τζέισον Μομόα, Έζρα Μίλερ Διάρκεια: 121′

Η Γη δέχεται εξωγήινη εισβολή και ο Μπάτμαν στρατολογεί μια ομάδα υπερηρώων για να την αντιμετωπίσει. Πώς όμως θα σταματήσει τον πανίσχυρο Στέπενγουλφ χωρίς τη βοήθεια του νεκρού Σούπερμαν;

Legion

FOX, 21:50 Δες το επόμενο επεισόδιο της 2ης σεζόν στο κανάλι FOX από το Vodafone TV. Και μην προβληματιστείς καθόλου αν το χάσεις, αφού μπορείς να το δεις μέχρι και 90 ημέρες με την υπηρεσία FOX Play, στο Vodafone TV. Σκηνοθεσία: Νόα Χόλεϊ Πρωταγωνιστούν: Νταν Στίβενς, Όμπρει Πλάζα, Ρέιτσελ Κέλερ LEGION_S02_POSTER Η σειρά «Legion» ακολουθεί την ιστορία του Ντέιβιντ Χάρερ ενός προβληματικού νεαρού, με ικανότητες πέρα από τα ανθρώπινα όρια. Από τα εφηβικά του χρόνια, ο Ντέιβιντ πάλευε με ψυχικές ασθένειες. Έχοντας διαγνωστεί ως σχιζοφρενής, πέρασε πολλά χρόνια σε διάφορα ψυχιατρεία. Όμως, μετά από μια ιδιαίτερη επαφή με μια τρόφιμο ενός ψυχιατρείου, έρχεται αντιμέτωπος με την πιθανότητα, οι φωνές που ακούει και τα οράματα που βιώνει, να είναι αληθινά.

Τροχός της Τύχης

Star, 18:45 thryjtrjk Ο «Τροχός της Τύχης» επιστρέφει πιο συναρπαστικός από ποτέ για να χαρίσει γέλιο, χαρά, αγωνία, κέφι, πολλά μετρητά ακόμη και αυτοκίνητα. Παρουσιάζει ο Πέτρος Πολυχρονίδης. Μαζί του η Τζούλια Νόβα.

Survivor 2

ΣΚΑΪ, 21:00 TYJTYIJTUK Στο αυθεντικό ριάλιτι επιβίωσης με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη, οι παίκτες παλεύουν για το έπαθλο στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο, έχοντας στις αποσκευές τους τα απαραίτητα ρούχα και βασική προμήθεια φαγητού.

Γιουβέντους – Μίλαν

Παρακολούθησε ζωντανά τον αγώνα μέσω του Vodafone TV στο NOVASPORTS1 στις 22:00 17301627795990 [sidequote]Παρακολουθήστε ζωντανά από το Vodafone TV κορυφαία αθλητικά γεγονότα[/sidequote] Ο τίτλος του Κυπέλλου Ιταλίας αναζητά κάτοχο για τη σεζόν 2017-18, με την πολυνίκη του θεσμού Γιουβέντους να φιλοδοξεί να κατακτήσει το τέταρτο σερί Coppa Italia και 13ο στην ιστορία της κόντρα στη Μίλαν των 5 κατακτήσεων. Ο τελικός θα γίνει στο «Ολίμπικο» της Ρώμης, με ώρα έναρξης τις 22:00. Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Για κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο, αλλά και το πιο πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που το θες. Διάλεξε ταινίες ανάμεσα από τις μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Ζήσε μαγικές οικογενειακές στιγμές με μία απίστευτη ποικιλία παιδικών και παρακολούθησε όλους τους διαθέσιμους κύκλους των δημοφιλέστερων σειρών. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν, τη στιγμή που το θέλουν!