Αν ο πρώτος τελικός της Α1 μπάσκετ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό διεξαγόταν κανονικά την περασμένη Πέμπτη, θα τον έδειχνε η ΕΤ1. Αύριο (21/5) το ντέρμπι «αιωνίων» θα μεταδώσει η ΝΕΤ και …βλέπουμε.

Απ’ το πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης πήραν την απόφαση να πάει η σειρά των τελικών στο δεύτερο κρατικό κανάλι και να «παγώσει», για λίγο η κάλυψη της προεκλογικής δραστηριότητας, αλλά δεν είναι δύσκολο να προβλέψουμε τι θα γίνει αν παραστεί ανάγκη.

Αν, δηλαδή, κριθεί πως πρέπει να καλυφθεί η επικαιρότητα, τότε δεν αποκλείεται να έχουμε (νέα) μετάθεση κάποιου-ων απ’ τους ερχόμενους τελικούς στην ΕΤ1. Συν το ότι η έναρξη του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ, στις 21.00, είναι κάτι που θεωρούν αδιαπραγμάτευτο στην ΕΡΤ, με ότι και αν αυτό συνεπάγεται!

Έχει γίνει αντιληπτό, όμως, πως τα αθλητικά γεγονότα, αυτή την περίοδο έχουν γίνει πινγκ-πονγκ απ’ την ΕΤ1 στη ΝΕΤ και τούμπαλιν, αλλά αυτό συμβαίνει μέχρι να «ζεσταθεί», για τα καλά, η προεκλογική περίοδος. Όταν γίνει κάτι τέτοιο, η ΕΤ1 θα αποτελεί μονόδρομο.

Οι αγώνες της τελικής φάσης του Euro 2012 θα καλυφθούν όλοι απ’ την ΕΤ1, κάτι που είπαν και πριν λίγο στο φινάλε της «Αθλητικής Κυριακής».

Πηγή: sport-fm.gr