Ένα επεισόδιο γεμάτο εντάσεις και συγκινήσεις ήταν το σημερινό στο Nomads καθώς υπήρξε η ψηφοφορία του κοινού και η τελική αποχώρηση μιας εκ των δύο υποψηφίων μονομάχων από την ομάδα της Φωτιάς.

Η 3η φορά που η Νατάσα Καλογρίδη βρέθηκε στην θέση του μονομάχου αποδείχτηκε και η φαρμακερή μιας και η Μαντώ Γαστεράτου φάνηκε πως το ήθελε πιο πολύ και τελικά έμεινε στο παιχνίδι.

NOMADS NOMADS

Η Νατάσα πήρε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και τέθηκε αντιμέτωπη με την Μαντώ στα σημερινά αγωνίσματα.

Αν και πήρε το πρώτο παιχνίδι, η Νατάσα Καλογρίδη δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε στα δύο επόμενα, με αποτέλεσμα να φύγει από το Palawan.

Νωρίτερα είχε προηγηθεί νέα ένταση και κόντρα μεταξύ του Γιώργου Μαυρίδη, της Χριστίνας Κολέτσα και την νεαρή παρουσιάστρια Μαντώ Γαστεράτου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Μαυρίδης ανέφερε ότι η Μαντώ Γαστεράτου του είπε: «θα σε ψηφίζαμε και να μην έβγαινες υποψήφιος».

NOMADS NOMADS

«Ρε συ Γιώργο, περίμενε γιατί θα με τρελάνεις. Παιδιά, ήσασταν μπροστά πολλοί άνθρωποι, βγήκε από το δικό μου στόμα τέτοιο πράγμα; Ποτέ, ποτέ, το λέω κάθετα! Δεν είναι ωραίο αυτό που λες ρε συ Γιώργο, δεν έχω πει τέτοια πράγματα. Όχι ρε φίλε, πότε στο έχω πει εγώ αυτό το πράγμα; Δεν σου έχω πει κάτι τέτοιο. Και άμα σου είχα πει, θα είχα τα κότσια να το παραθέσω εδώ αυτή τη στιγμή», είπε μεταξύ άλλων η Μαντώ Γαστεράτου.

Η Αποστολία Ζώη από την πλευρά της ανέφερε πως «αισθάνομαι ότι ζούμε ένα παράλληλο σύμπαν. Ότι το βράδυ ζούμε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα και ξαφνικά το πρωί ερχόμαστε 10 λεπτά πριν και ο Γιώργος έχει προβλήματα με την ομάδα. Είναι ένα παράλληλο σύμπαν. Αυτό μπορεί να δημιουργηθεί μόνο από τις συνεντεύξεις που κάνει ο Γιώργος μόνος του. Την ώρα που είμαστε μέσα στο σπίτι, την ώρα που δεν υπάρχουν κάμερες, υπάρχει μια άλλη πραγματικότητα».