Η μεγάλη μάχη μεταξύ των παικτών του ελληνικού και του τουρκικού Survivor σε έναν αρκετά δύσκολο στίβο μάχης ξεκίνησε με την παρουσίαση των δύο ομάδων από τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Acun Iligali.

Για αρχή κέρδισε τις εντυπώσεις η παρουσίαση του Γιάννη Σπαλιάρα τον οποίο ο Iligali τον αναφώνησε «Έλληνα Καζανόβα», προκαλώντας το γέλιο όλων αλλά και την αμηχανία του παίκτη. Μάλιστα ο Κώστας μισθοφόρος έδειξε με τα χέρια του τον αριθμό 4 που σημαίνει τον αριθμό των 4.000 σεξουαλικών συντρόφων που το γνωστό μοντέλο και παρουσιαστής έχει αναφέρει πως έχει συνευρεθεί. Μάλιστα ο ίδιος ο Γιάννης Σπαλιάρας αναφώνησε «γεια σε όλα τα κορίτσια της αντίπαλης ομάδας».

SURVIVOR

Από την ομάδα των Τούρκων ξεχώρισαν οι δύο ποδοσφαιριστές Serhan Akin και Ilhan Mansiz, το μοντέλο Gokhan, αλλά και η πυγμάχος Sabriye.

Μόλις οι δύο παρουσιαστές ανέφεραν τα έπαθλα οι παίκτες έμειναν με το στόμα ανοικτό καθώς αν κερδίσουν οι Έλληνες θα πάνε μία εβδομάδα στο Bodrum ενώ αν κερδίσουν οι Τούρκοι θα πάνε επίσης μία εβδομαδα στη Μύκονο.

Αυτό που όμως έκανε τους παίκτες και των δύο ομάδων να πετάξουν από τη χαρά τους ήταν το δεύτερο έπαθλο που θα είναι ένα τραπέζι πλούσιο με γεύσεις οικείες και στους δύο λαούς όπως ντολμάδες, γύρος, ιμάμ, μουσακά, κεφτέδες, πιλάφι, τζατζίκι και για επιδόρπιο μπακλαβά.

SURVIVOR SURVIVOR

Μετά από πρόταση του Ιλχάν ωστόσο ανεξάρτητα ποιος θα κερδίσει και ποιος θα χάσει και οι δυο ομάδες θα δειπνήσουν μαζί.