Ο Κώστας Κοκκινάκης είναι ο ένας από τους δύο πρωταγωνιστές αυτής της εβδομάδας μιας και η κόντρα του με τον Γιάννη Σπαλιάρα έχει βγει εκτός ορίων με τις βρισιές του πρώτου απέναντι στον δεύτερο. Σε μία προσωπική κουβέντα του Κοκκινάκη με την Βαλαβάνη ο πρώην πολίστας σχολίασε πως «εκείνη τη στιγμή που μιλούσε και έλεγε αυτά τα ανήθικα πράγματα σκεφτόμουν είτε να μην μιλήσω είτε, δεν ξέρω, να σηκωθώ και να τον πλακώσω στο ξύλο».

Η γνωστή δημοσιογράφος του απάντησε πως έκανε καλά που δεν αντέδρασε τόσο ακραία. «Έκανες πολύ καλά που το χειρίστηκες έτσι. Δεν χρειαζόταν να φτάσεις σε τέτοιο σημείο. Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο Γιάννης και τι κακίες λέει. Και μάλιστα ανακατεύει άτομα στις κατηγορίες του τα οποία δεν βρίσκονται καν στο παιχνίδι να υπερασπιστούν τον εαυτό τους», τόνισε η Ευρυδίκη.

Και ο Μπο ωστόσο σχολίασε με αρκετά αρνητικό τρόπο όλα αυτά που ανέφερε ο Σπαλιάρας στο συμβούλιο περί «μαγειρεμένων ψηφοφοριών».

Νωρίτερα η ομάδα των Μαχητών φάνηκε ενοχλημένη και τρομαγμένη από την πρωτοφανή έκρηξη του Κοκκινάκη σχολιάζοντας πως «επιτέθηκε μέσα στο σκοτάδι στον Γιάννη».

SURVIVOR SURVIVOR

Ωστόσο πριν την έναρξη του αγωνίσματος ο Κώστας Κοκκινάκης έδωσε ένα προσωρινό τέλος στον άγριο τσακωμό καθώς ζήτησε συγγνώμη από όλη την ομάδα των Μαχητών.