Η αδερφή του παίκτη των Μαχητών, Μπο, μίλησε για τη συμμετοχή του στο δημοφιλές παιχνίδι Survivor, αλλά και τη φοβία που έχει ο ράπερ με το νερό.

«Δεν είχα φανταστεί ποτέ την εικόνα του αδελφού μου με 36 κιλά λιγότερα», σημειώνει χαρακτηριστικά στην εκπομπή La biri biri η Νίνα Ξενίδου.

Η ίδια σημειώνει ακόμη ότι «η αλήθεια είναι ότι από μικρός δεν ήταν φίλος του νερού και δεν κολυμπούσε εκεί που δεν πατούσε. Επειδή μεγαλώσαμε στη Γερμανία κάναμε κολύμβηση μόνο σε πισίνες. Δεν μεγαλώσαμε όπως οι υπόλοιποι Έλληνες στο νερό της θάλασσας. Ίσως για αυτό να του βγήκε αργότερα κάποια φοβία».

«Ο Μπο που βλέπω στο παιχνίδι είναι ο Μπο που ξέρω κι αυτό με ευχαριστεί πολύ, όπως του έγραψα και στο γράμμα. Ασφαλώς και χαίρομαι που γίνετε ακόμη πιο δημοφιλής, ποια δεν θα χαιρόταν για τον αδερφό της», αναφέρει ακόμη και συμπληρώνει: «Ο Μπο δεν ήταν ποτέ κουτσομπόλης και δεν του άρεσε να κάνει συζητήσεις για ίντριγκες. Μένει μακριά απ’ όλα αυτά γιατί απλά αυτό κάνει και στη ζωή του. Ζει κάνοντας αυτό που θέλει χωρίς να τον επηρεάζει η γνώμη των άλλων».