Τι κάνει η Λυδία Παπαϊωάννου κάθε Δευτέρα στις 8 το βράδυ στην οθόνη του Mtv; Τα πάντα! Τραγουδάει, μαγειρεύει, πέφτει από ελικόπτερο, δουλεύει σε χασάπικο ή ό,τι άλλο της ζητηθεί- ή για να είμαστε σαφείς, ό,τι αποφασίσουν οι τηλεθεατές του mission lydia!

Το mission lydia είναι η καινούργια, διαδραστική εκπομπή της Λυδίας στο MTV. Διαδραστική γιατί οι τηλεθεατές της αποφασίζουν ποιά θα είναι η επόμενη αποστολή της!

Η αποστολή με τις περισσότερες ψήφους ανακοινώνεται στη Λυδία, εκτελείται και σερβίρεται στους δέκτες μας κάθε Δευτέρα στις 20:00! Τόσο απλό, αφού όπως λέει και το σλόγκαν της εκπομπής, «ΜΕ ΤΗ ΛΥΔΙΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ!».

Η Λυδία Παπαιωάννου, που έγινε γνωστή από την εκπομπή της στο Mad tv, μετά από την εμφάνισή της στο «just the 2 of us» και παράλληλα με την αρχισυνταξία στο cosmopolitan, επέστρεψε στα μουσικά λημέρια της, αυτή τη φορά στο MTV.

Όπως έχει δηλώσει η ίδια, το mission lydia είναι μια εκπομπή που είχε στο μυαλό της εδώ και πολύ καιρό και είναι ενθουσιασμένη που μπορεί πλέον να την κάνει πραγματικότητα, αφού μπορεί να βγάλει όλη της την τρέλα, που αναμφισβήτητα διαθέτει μπόλικη!

Τα τρία πρώτα επεισόδια έχουν ήδη προβληθεί. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε τη Λυδία σε ρόλο σεφ, ποπ σταρ και μποξέρ! Και αυτά είναι μόνο η αρχή, αφού βδομάδα με τη βδομάδα, η φαντασία των ψηφοφόρων αυξάνεται! Επίσης, μπορείτε να ψηφίσετε την επόμενη αποστολή, να προτείνετε μια δική σας και να διαβάσετε τι γράφει η ίδια η Λυδία στο μπλογκ της.

Μια εκπομπή πρωτότυπη, νεανική και ευχάριστη. Τελικά, είναι αλήθεια ότι «ΜΕ ΤΗ ΛΥΔΙΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ»… ακόμα και να γελάσουμε με την ψυχή μας τα βράδια της (πάντα δύσκολης) Δευτέρας!!