Για τις υπέρογκες αμοιβές και τις εκπομπές οι οποίες ήταν υπερβολικά πολλές μέχρι πρότινος στην τηλεόραση μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Έτσι ήταν η τηλεόραση από τη γέννησή της ως πρόσφατα. Είκοσι χρόνια τώρα αυτό ήταν το δεδομένο. Αυτό που ζούσαµε γενικά στην Ελλάδα ήταν µια φούσκα. Πιστεύω ότι απλώς είναι ένα τέλος εποχής. Εγώ θυµάµαι τη ζωή µου πριν από την τηλεόραση και ήταν πολύ δύσκολη σε οικονοµικό επίπεδο. Έχω νιώσει τι θα πει να µην έχεις λεφτά. Στην τηλεόραση πάντα ήταν καλά τα πράγµατα, απλώς τώρα αλλάζει µια εποχή» δήλωσε ο παρουσιαστής στο «Βήμα».

Και συμπλήρωσε: «∆εν µπορώ να το αιτιολογήσω διότι αν σου δώσει κάποιος χρήµατα το κάνει γιατί πιστεύει ότι θα του τα φέρεις. Αλλιώς δεν θα τα έπαιρναν όλοι όσοι τα πήραν. ∆εν δώρισε κανείς χρήµατα. Τώρα µας φαίνονται πολλά, τότε όµως ήταν φυσιολογικά.

«Εγώ έχω κάνει την αυτοκριτική µου και κατέληξα σε κάποια συµπεράσµατα. Προσπάθησα να κάνω τη δουλειά µου µε ήθος και να µην προσβάλω κανέναν. Το αν συνέβησαν κάποια γεγονότα και πράγµατα που δεν θα τα έβαζα σήµερα στο µυαλό µου, ναι, συνέβησαν. Νοµίζω ότι όποιος δουλεύει κάνει λάθη».