Οι φίλοι του μπάσκετ το διήμερο Πέμπτη 31 Μαρτίου και Παρασκευή 1η Απριλίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από τα αθλητικά κανάλια της Nova, τον αγώνα Χίμκι – Ολυμπιακός και άλλα 6 παιχνίδια για την 13η αγωνιστική του Top-16 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Euroleague Basketball.

Η αρχή στις μεταδόσεις είναι Πέμπτη 31 Μαρτίου με το ενδιαφέρον να στρέφεται στον κρίσιμο εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Χίμκι. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 20:45 και θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και ηχητικά από το Novasports.gr. Στην περιγραφή θα είναι ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου. Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, στις 19:00 θα διεξαχθεί ο αγώνας Λοκομοτίβ Κούμπαν – Ουνικάχα Μάλαγα που θα προβληθεί από το Novasports 3 σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή. Στις 21:45 τα Novasports 1 και Novasports 1 HD θα καλύψουν το παιχνίδι Μπαρτσελόνα – Μπάμπεργκ σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα.

Η συνέχεια θα δοθεί την Παρασκευή 1η Απριλίου με τρεις αναμετρήσεις. Στις 20:00 η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα υποδεχθεί τη Ζαλγκίρις Κάουνας με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 6 σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα. Στις 20:30 η Φενερμπαχτσέ θα αναμετρηθεί με την Αναντόλου Εφές με τον αγώνα να μεταδίδεται από το Novasports 4 σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα. Τέλος, στις 21:30 η Λαμποράλ Κούτσα θα κοντραριστεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο αγώνας θα καλυφθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD και από το Web TV του Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV, διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova) σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή. Την Πέμπτη 31 Μαρτίου και την Παρασκευή 1η Απριλίου, αμέσως μετά το τέλος των αγώνων Χίμκι – Ολυμπιακός και Λαμποράλ Κούτσα – Ρεάλ Μαδρίτης αντίστοιχα, θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, η εκπομπή «Super Euroleague» με το Γιώργο Συρίγο και την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, μαζί με  εκλεκτούς καλεσμένους. Για περισσότερα σχετικά με την Euroleague Basketball: Όλες οι τελευταίες ειδήσεις από τη διοργάνωση της Euroleague Basketball στο www.novasports.gr/Euroleague Τα στιγμιότυπα των αγώνων και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών από τη διοργάνωση της Euroleague Basketball στο www.novasports.gr/WebTV-Euroleague Δείτε το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής του Top-16 της Euroleague Basketball στο http://www.novasports.gr/euroleague-top16-13 Κάνετε Follow τα Social Media των καναλιών Novasports (www.novasports.gr/Facebook, www.novasports.gr/Twitter) για live κάλυψη των αγώνων Euroleague Basketball.