Φιλικό αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Ζούλτε Βάρεγκεμ περιλαμβάνει το τηλεοπτικό πρόγραμμα απόψε, ενώ το ενδιαφέρων όλων των φίλων του ποδοσφαίρου στρέφεται στον τελικό του Copa America 2011 ανάμεσα στην Ουρουγουάη και την Παραγουάη. Εναλλακτικά, μπορείτε να παρακολουθήσετε το «Φαινόμενο της πεταλούδας 2» του Τζον Λιονέτι, μια ταινία στην οποία ο πρωταγωνιστής προσπαθεί να αλλάξει το παρελθόν του… επηρεάζοντας βέβαια και το μέλλον του.

Το newsbeast.gr σας προτείνει για σήμερα:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ
Φιλική αναμέτρηση
NOVASPORTS2, 20.00

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ
Ουρουγουάη και Παραγουάη διασταυρώνουν τα ‘ξίφη’ τους στον τελικό του Copa America 2011. Οι Ουρουγουανοί διεκδικούν το 15ο τρόπαιο στην 21η παρουσία τους σε τελικό ενώ η Παραγουάη διεκδικεί τον 3ο τίτλο της.
NOVASPORTS1, 22.00

ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ 2
Σκηνοθεσία: Τζον Λιονέτι
Παίζουν: Έρικ Λάιβλι, Έρικα Ντούρανς, Ντάστιν Μίλιγκαν, Τζίνα Χόλντεν

Μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν σου χωρίς να καταστρέψεις το μέλλον σου; Μετά από ένα τραγικό ατύχημα που στοιχίζει τη ζωή στη φιλενάδα του, ο Νικ ανακαλύπτει με έκπληξη πως διαθέτει την υπερφυσική δύναμη να επιστρέφει στο παρελθόν. Έτσι αποφασίζει να γυρίσει «πίσω» για να τη σώσει. Όμως αλλάζοντας το παρελθόν, διαπιστώνει πως οι πράξεις του επιδρούν άμεσα στο παρόν και στο μέλλον…
STAR, 22.45