Ταινία για όλη την οικογένεια περιλαμβάνει το τηλεοπτικό πρόγραμμα απόψε. Στη μικρή οθόνη έρχεται ένα παραμύθι για τη σημασία του να ζεις τη ζωή σου και να μάθεις να πιστεύεις, ακόμα και σε αυτό που φαίνεται αδύνατο. Εναλλακτικά, το τηλεοπτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει το μικρό τελικό του Copa America, ανάμεσα στο Περού και τη Βενεζουέλα.

Το newsbeast.gr σας προτείνει για σήμερα:

ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ

Σκηνοθεσία: Ζακ Χελμ
Παίζουν: Ντάστιν Χόφμαν, Νάταλι Πόρτμαν, Τζέισον Μπέιτμαν, Ζακ Μιλς

Όταν ήταν μικρή, η Μόλι Μαχόνεϊ ονειρευόταν να γίνει μια καταξιωμένη πιανίστρια. Όμως τα χρόνια πέρασαν και τώρα η 23χρονη Μόλι είναι υπεύθυνη στο «Mr Magorium’s Wonder Emporium», το πιο τρελό παιχνιδάδικο της πόλης. Ιδιοκτήτης του μαγαζιού είναι ο κύριος Έντουαρντ Μαγκόριουμ, ένας εκκεντρικός γέρος, πάντα χαμογελαστός, και ηλικίας μόλις… 243 ετών! Βλέπετε, ο κύριος Μαγκόριουμ έπαψε να γερνά στην ηλικία των 65 ετών ενώ εγκαινίασε το μαγαζί του πριν από 114 χρόνια. Παρόλα αυτά, τα παιδιά τον λατρεύουν και οι μεγάλοι ενθουσιάζονται μαζί του καθώς τα ευφάνταστα και πολύχρωμα παιχνίδια του ικανοποιούν και την πιο απαιτητική φαντασία. Ήρθε όμως η στιγμή όπου ο κύριος Μαγκόριουμ αισθάνεται πως είναι καιρός να εγκαταλείψει τα εγκόσμια. Έτσι αποφασίζει να κληροδοτήσει το μαγαζί στην γκρινιάρα και αγχώδη…
STAR, 21.00

ΠΕΡΟΥ – ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ
Περού και Βενεζουέλα αναμετρώνται στον μικρό τελικό του Copa America 2011. Η ομάδα του Σέρχιο Μαρκαριάν αποκλείστηκε από την Ουρουγουάη ενώ η Βενεζουέλα έχασε την πρόκριση στα πέναλτι από την Παραγουάη.
NOVASPORTS1, 22.00