Δυο ιδιαίτερες ταινίες είναι οι τηλεοπτικές προτάσεις για όσους μείνουν σπίτι τους σήμερα. Η Μέριλ Στριπ επιδίδεται σε μαθήματα… αλληλοεξόντωσης με τη Ροζάν Μπαρ, ενώ η ταινία «Το νησί» μας μεταφέρει στο μέλλον, όπου οι άνθρωποι κλωνοποιούν τους εαυτούς τους.

Το newsbeast.gr σας προτείνει για σήμερα:

H ΔΙΑΒΟΛΟΓΥΝΑΙΚΑ
Σκηνοθεσία: Σούζαν Σέιντε
Πρωταγωνιστές: Μέριλ Στρίπ, Ροζάν Μπαρ, Έντ Μπέγκλεϊ Τζ., Λίντα Χάντ, Σύλβια Μάιλς

Η Ρουθ είναι μια γεματούλα θεά του νοικοκυριού, μητέρα δύο παιδιών και πιστή σύζυγος του Μπομπ, ενός διψασμένου για δόξα και χρήμα, λογιστή. Όλα κυλούν ήρεμα, μέχρι τη στιγμή, που εμφανίζεται στη ζωή τους η πλούσια και διάσημη συγγραφέας ρομαντικών μυθιστορημάτων Μαίρη Φίσερ. Ο Μπομπ θα βρει στη αγκαλιά της Μαίρη την ευκαιρία για επαγγελματική επιτυχία που τόσο πολύ θέλει, ενώ η Ρουθ θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο για να καταστρέψει τον άντρα της και την γυναίκα που τον έκλεψε…
ALPHA, 22.00

ΤΟ ΝΗΣΙ
Σκηνοθεσία: Μάικλ Μπέι
Πρωταγωνιστές: Γιούαν Μακ Γκρέγκορ, Σκάρλετ Γιόχανσον, Σον Μπιν, Τζίμον Χούνσου, Στιβ Μπουσέμι

Στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον, οι πλούσιοι έχουν τη δυνατότητα να κλωνοποιούν τους εαυτούς τους! Έτσι καταφέρνουν να εξασφαλίσουν τον πλέον εγγυημένο τρόπο αντικατάστασης των οργάνων τους, όποτε αυτό είναι αναγκαίο. Ένα επίτευγμα της Ιατρικής τόσο εντυπωσιακό όσο και μακάβριο αφού οι κλώνοι είναι στην πραγματικότητα κανονικοί άνθρωποι με συνείδηση και συναισθήματα. Όμως κάποια στιγμή θα δολοφονηθούν για χάρη του «πρωτότυπου μοντέλου». Οι κλώνοι ζουν μέσα σε μια διαρκή πλάνη. Έγκλειστοι σε ένα ασφυκτικά ελεγχόμενο περιβάλλον, σωστό οχυρό, πιστεύουν πως ο υπόλοιπος πλανήτης έχει μολυνθεί ανεπανόρθωτα ενώ όλοι τους τρέφουν μια μόνο ελπίδα: να φτάσει η στιγμή που θα κληρωθούν για να μεταβούν στο Νησί, το μοναδικό μέρος στη Γη, μετά το περιφραγμένο οχυρό τους, που είναι ακόμη αμόλυντο. Μόνο που εκεί μεταφέρονται μόνο και μόνο για να… αντιμετωπίσουν τον θάνατό τους.
STAR, 22.00