Μια περιπέτεια και ένα θρίλερ είναι η κατάλληλη επιλογή για αυτούς που θα επιλέξουν να μείνουν σπίτι τους απόψε. «Οι θησαυροί του Σολόμωντος» μας ταξιδεύουν στην καρδιά της αφρικανικής ζούγκλας, ενώ λίγο μετά η ταινία «Κάρλος, το τσακάλι» υπόσχεται δυνατές στιγμές.

Το newsbeast.gr σας προτείνει για σήμερα:

ΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ
Σκηνοθεσία: Στιβ Μπόγιουμ
Παίζουν: Πάτρικ Σουέιζι, Άλισον Ντούντι

Ο Άλαν Κουόρτερμεν, κυνηγός σαφάρι, έχει πάρει την απόφαση να εγκαταλείψει την περιπετειώδη ζωή του αφήνοντας την αφρικανική φύση στους ιθαγενείς της, αλλά και τη στυγνή εκμετάλλευσή της σε μισθοφόρους, όπως ο Μπρους Μακνάμπ. Παρόλα αυτά, οι αρχές του θα τον εμποδίσουν να πραγματοποιήσει αυτή την επιθυμία του. Αιτία είναι η Ελίζαμπεθ Άντερσον και ο φίλος της Κάπτεν Γουντ που προτείνουν στον Άλαν να ηγηθεί της αποστολής που ετοιμάζουν για την εύρεση του πατέρα της κοπέλας.
STAR, 21.00

ΚΑΡΛΟΣ, TO ΤΣΑΚΑΛΙ
Σκηνοθεσία: Κρίστιαν Ντουγκουέι
Παίζουν: ‘Αϊνταν Κουίν, Ντόναλντ Σάδερλαντ, Μπεν Κίνγκσλεϊ

Ο Αμερικανός κυβερνητικός υπάλληλος ‘Ανιμπαλ Ραμίρεζ, ενώ ταξιδεύει στο Ισραήλ, συλλαμβάνεται κατά λάθος λόγω της ομοιότητάς του με τον διεθνή τρομοκράτη Κάρλος Σαντσέζ ή «Το Τσακάλι». Ωστόσο, όταν το θέμα της ταυτότητάς του διευκρινίζεται, αυτό το «λάθος» γίνεται ξαφνικά – για τις μυστικές δυνάμεις των ΗΠΑ και του Ισραήλ – μια ακατανίκητη ευκαιρία, αφού αντιλαμβάνονται πως η ομοιότητα του Ραμίρεζ με τον τρομοκράτη που αναζητούν, αποτελεί ένα ισχυρότατο όπλο…
MEGA, 23.00