Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» του Open παραχώρησε η Μελίνα Ασλανίδου η οποία αναφέρθηκε στην εκπομπή «Νύχτα Στάσου» της ΕΡΤ που παρουσιάζει μαζί με τον Χρήστο Νικολόπουλο αλλά και την σχέση της με την Κρήτη.

«Προτιμώ να δίνω συνεντεύξεις όταν έχω κάτι να πω. Έχω μια ιδιαίτερη αγάπη για την παράδοση, η Κρήτη με τον Πόντο έχουν πολλά κοινά. Στην αρχή πήγα στην Κρήτη ως ερωτική μετανάστρια», είπε αρχικά η Μελίνα Ασλανίδου.

Η Μελίνα Ασλανίδου είπε στη συνέχεια: «Μπήκα πολύ γρήγορα στο ρόλο της παρουσίασης, χωρίς να έχω την κατάλληλη εμπειρία. Είμαι καλή οικοδέσποινα και αυτό το λένε όλοι οι φίλοι μου. Κάπως έτσι αισθανόμουν στη Νύχτα στάσου ότι ήταν το σπίτι μας με τον Χρήστο Νικολόπουλο. Θα φανεί αν θα συνεχιστεί η εκπομπή, δεν έχω ακόμα καμία επαφή. Χωρίσαμε με πολλή αγάπη και χαρά, θα δείξει. Ακόμα δεν ξέρω. Μου άρεσε, αν μου γινόταν πρόταση θα το σκεφτόμουν πολύ θερμά».

Κλείνοντας, η Μελίνα Ασλανίδου είπε: «Προσέχω τον εαυτό μου όπως οφείλει κάθε γυναίκα να κάνει. Με πλήγωναν οι αρνητικές κριτικές, με τον καιρό το δούλεψα έτσι ώστε να μη με επηρεάζουν».