Το χθεσινό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στο συμβούλιο του Survivor ξεκαθάρισε πως η μονομαχία θα είναι γυναικεία υπόθεση. Μαριλίνα και Ευγενία είναι οι δύο υποψήφιες προς αποχώρηση και απόψε θα μάθουν ποια θα είναι η τρίτη παίκτρια που θα βρεθεί στον τάκο στο πλευρό τους.

Ο τρίτος αγώνας ασυλίας έρχεται απόψε και οι εντάσεις αναμένονται πολλές…

Η ομάδα που θα κερδίσει την τρίτη ασυλία

Η ένταση και το πάθος στο παρκούρ και τους πάγκους χτυπάει κόκκινο. Ο απαιτητικός υδάτινος στίβος μάχης φαίνεται να δυσκολεύει τους Survivors οι οποίοι τα δίνουν όλα σε ένα συναρπαστικό αγώνα.

Ποια ομάδα όμως θα κερδίσει την τρίτη ασυλία στο αποψινό επεισόδιο;

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers η ομάδα που θα καταφέρει να πάρει την νίκη στο αποψινό επεισόδιο του Survivor θα είναι η Μπλε.

Η παίκτρια που θα βγει στον τάκο

Αυτό σημαίνει πως οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας θα πάνε στο συμβούλιο του νησιού ηττημένοι και θα βρεθούν αντιμέτωποι με την κάλπη προκειμένου να ψηφίσουν μια συμπαίκτρια τους προκειμένου να βγει στον τάκο.

Οι επιλογές των παικτών δεν είναι πολλές καθώς τόσο η Ασημίνα όσο και η Κατερίνα βρίσκονται εκτός ψηφοφορίας λόγω τραυματισμών.

Το μεγάλο φαβορί προκειμένου να βρεθεί στον τάκο, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers είναι η Μαρία Αντωνά η οποία δυσκολεύεται στους υγρούς στίβους μάχης όπως και ήταν ο αποψινός.

Η τελική επιβεβαίωση των spoiler αναμένεται απόψε στις 21:00 στο Survivor του ΣΚΑΪ.