Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΪ «Οι Πανθέοι» είδαμε πως: Η Μάρμω αποφασίζει να δώσει μια ευκαιρία στον Κίτσο να της εξηγήσει. Εκείνος της ζητάει συγγνώμη και της λέει πως ήρθε για να τη στηρίξει και να ξεπεράσουν μαζί την αποβολή του παιδιού τους. Η Μάρμω εξομολογείται τον πόνο της, τον κατηγορεί ότι δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων σε αντίθεση με τον Ανδρέα, που της συμπαραστάθηκε αν και υποψιαζόταν τι συνέβαινε.

Ο Ανδρέας μαθαίνει ότι η Χρυσοστόμη θέλει να ταξιδέψει στη Σύρο για να στηρίξει τη Μάρμω και γίνεται έξαλλος. Κατηγορεί τα αδέρφια του αλλά και τους υπόλοιπους ότι επεμβαίνουν στη ζωή του και τους ζητά να τον αφήσουν ήσυχο.

Ο Λουκάς κατηγορεί ευθέως τη Σοφία πως έχει ακόμα αισθήματα για τον Ανδρέα, εκείνη όχι μόνο δεν το δέχεται αλλά αποφασίζει να παραιτηθεί και από την κλινική για να του το αποδείξει. Ο Ανδρέας όμως δεν θα αφήσει τη Σοφία να φύγει τόσο εύκολα.

Η Μερόπη είναι πεπεισμένη πως ο άντρας που είδε ήταν ο Δημήτρης και προσπαθεί να πείσει και τον Στάθη ότι δεν έκανε λάθος. Η επιβεβαίωση θα έρθει από τη Μιρέλλα που θα πει στη Μερόπη ότι έψαξε να βρει τον Δημήτρη ανάμεσα στους νεκρούς αλλά δεν τον βρήκε εκεί!

Η αποτυχημένη επιδρομή των φαλαγγιτών στο κελί του Τέλη, θα αποτελέσει μια νέα απειλή για το μέλλον του Θωμά στους Ευέλπιδες. Ο Φάνης, που ήταν παρών στο γεγονός, συνειδητοποιεί ότι πλέον υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τον Θωμά και τρέχει να ενημερώσει τον Ισίδωρο.

Τι θα δούμε απόψε στις 21:00 στους «Πανθέους»;

Η Μάρμω ζητά από τον Κίτσο να παραμείνει στη Σύρο και αναγκάζεται να τον φιλοξενήσει στο κτήμα της. Οι προσπάθειές του να απαλύνουν τον πόνο της δεν φέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα με τη Μάρμω να γίνεται έξαλλη και να ζητάει να δώσουν ένα τέλος σε όλα όσα έζησαν.

Ο Ανδρέας, όσο κι αν του λείπει η Μάρμω, ξεχνιέται με τη δουλειά στην κλινική και το υπουργείο. Πείθει τη Σοφία να αναιρέσει την παραίτησή της και αποφασίζει για πρώτη φορά να υψώσει το πραγματικό του ανάστημα στον Μεταξά.

Η Μερόπη, θορυβημένη από όσα έχει δει και από την εικασία της Μιρέλλας πως ο Δημήτρης δεν είναι νεκρός, προσπαθεί να αναζητήσει μόνη της την αλήθεια. Αφού απευθυνθεί στον Ανδρέα, ο οποίος δεν συμμερίζεται την υποψία της, παίρνει πιο δραστικά μέτρα.

Ο Βαλλίδης ετοιμάζεται να κηρύξει πόλεμο στον Φάνη και τον Στάθη και η Αλέκα άθελά της μπαίνει ανάμεσα στα πυρά. Ο Ισίδωρος ανησυχεί για τον Θωμά και καταφεύγει στη βοήθεια της Λιάνας για να τον συνετίσει, με την τελευταία να αντιμετωπίζει πλέον σοβαρό πρόβλημα στον γάμο της με τον Γαζή. Ο Λουκάς συνεχίζει να αντιμετωπίζει με δυσπιστία τις προθέσεις της Σοφίας για τον Ανδρέα και ο Φάνης κλείνει μία νέα συμφωνία με τον Στάθη, για να τον έχει ακόμη περισσότερο με το μέρος του. Η Πέλλα ανακαλύπτει ένα ακόμα ψέμα του Μαρμάρη ενώ ο τελευταίος αντιμετωπίζει έναν νέο κίνδυνο.

Δείτε φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο:

Δείτε χαρακτηριστικό απόσπασμα του επεισοδίου: