Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς του Alpha, «Ο Παράδεισος των κυριών» είδαμε πως: Η Λιζέτα υπό την απειλή όπλου και μπροστά στην στημένη κάμερα εκτελεί βήμα-βήμα όλες τις εντολές της Βικτώριας. Η Πολυξένη καταφθάνει τρομαγμένη στην οικία Μπουραντά και τους ενημερώνει για το ανώνυμο γράμμα, που έλαβε, ότι ο Άγης έχει και πάλι εξαφανιστεί και μάλλον κινδυνεύει.

Ο Χριστόφορος παρά τις αντιρρήσεις της Βικτώριας κινητοποιείται αμέσως και ειδοποιεί την αστυνομία. Ο Αποστόλης βλέποντας πόσο έχει προχωρήσει η σχέση της Όλγας με τον Σωτήρη βγαίνει εκτός εαυτού και είναι αποφασισμένος να τους χωρίσει. Η υγεία της Στέλλας με τις άριστες κλινικές και εργαστηριακές εξετάσεις, αλλά με τη θολή ψυχολογική της εικόνα οδηγεί τους γιατρούς σε μια απόφαση, που θα την εξοργίσει.

Ο Πάρης υποψιασμένος από τα τηλεφωνήματα στο σπίτι ρωτάει ευθέως τη Δωροθέα, αν γνωρίζει, που βρίσκεται ο πατέρας του.

Τι θα δούμε απόψε στις 20:00 στον «Παράδεισο των κυριών» στον Alpha;

Η Αστυνομία ψάχνει παντού για να βρει σημεία ζωής του Άγη Μπουραντά. Μια αντίδραση της Νικολέτας θα ταράξει πολύ την Μιράντα και θα επηρεάσει τις αποφάσεις της… Ο Ντίνος αποκαλύπτει στον Βύρωνα κάτι που δεν περίμενε ποτέ να ακούσει… Όταν η Μιράντα υποψιαστεί τι σκέφτεται ο Ντίνος, θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της… Η Αμαλία αποφασίζει να αποκαλύψει στον Σίμο το μεγαλύτερό της μυστικό… Η Βικτώρια συνειδητοποιεί πως κάποιος ξέρει τι σκαρώνει κρυφά από όλους κι αυτό ανατρέπει όλα τα σχέδιά της. Ο Σίμος καταλαβαίνει πως η Βικτώρια του κρύβει κάτι που θα έπρεπε να ξέρει.

Δείτε φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο:

Sneak preview του αποψινού επεισοδίου: