Στο πλατό του My Style Rocks πολλές φορές οι παίκτριες έχουν ανταλλάξει κατηγορίες πως έχουν επαγγελματική βοήθεια προκειμένου να δημιουργήσουν τα στυλ που παρουσιάζουν στους κριτές του διαγωνισμού του ΣΚΑΪ. Μια τέτοια κατηγορία ακούστηκε και το μεσημέρι της Παρασκευής (03/11) με την παίκτρια που τα «άκουσε» να γίνεται έξαλλη και να αποχωρεί από το πλατό του My Style Rocks.

Την αρχή έκανε η Γεωργία η οποία σχολιάζοντας την ενδυματολογική επιλογή της Χριστίνας άφησε να εννοηθεί πως η παίκτρια έχει επαγγελματική βοήθεια για τα looks της.

Η Χριστίνα σε μεγάλη ένταση προχώρησε σε ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου.

«Ανέβασα κάποιες φωτογραφίες γιατί νοίκιασα κάποια ρούχα vintage. Μου έδωσε λάθος φούστα και δεν μου έκανε. Έχει ξεφτιλιστεί τόσο αυτό το θέμα που νιώθω ότι της δίνω αξία. Αυτό έψαχνε. Ήταν τα look που ήταν να τα πάρω και δεν τα είχε στο σπίτι. Έφυγα, δεν είχα χρόνο και μου τα έστειλε σε φωτογραφία. Δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτό το θέμα γιατί έψαχνε φήμη για το όνομά της στο όνομά μου κι ένα ηχητικό που μου είχε στείλει είναι ότι θα μου κάνεις χάρη γιατί έχεις 150.000 ακόλουθους στο TikTok. Τελείωσε δεν θέλω. Γιατί δίνετε αξία…» είπε εκτός εαυτού η Χριστίνα η οποία πέταξε την τσάντα της και αποχώρησε από το πλατό και στην συνέχεια βρέθηκε εκτός διαγωνιστικού μέρους στο αποψινό επεισόδιο.