Λεπτομέρειες για τα γυρίσματα της σειράς «Ναυάγιο» αποκάλυψε το πρωί της Δευτέρας (16/10) ο ηθοποιός Μιχαήλ Ταμπακάκης. «Ήμασταν πολλές ώρες στη θάλασσα, αλλά ήταν διασκεδαστικό» επεσήμανε και μίλησε για τη συνεργασία του με τους συναδέλφους του.

Μιλώντας στο Mega και την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» ο Μιχαήλ Ταμπακάκης δήλωσε πως όταν ήταν μικρός ήθελε να γίνει αστυνομικός και μάλιστα σε κάποιες διακοπές του γνώρισε κάποιον αστυνομικό και τον ρώτησε πολλά για το επάγγελμά του.

Τελικά, όμως επεσήμανε πως τον κέρδισε η υποκριτική, με τη μαμά του και τη γιαγιά του να αποτελούν τις μεγαλύτερές του θαυμάστριες.

«Ήθελε και η μητέρα μου να γίνει ηθοποιός, αλλά δεν την άφησε ο μπαμπάς της. Άρεσα πολύ στην μητέρα μου όταν με είδε πρώτη φορά στο θέατρο. Είχε έρθει η γιαγιά μου να με δει στο θέατρο, εγώ έκλαιγα για τον ρόλο και εκείνη έκλαιγε που με έβλεπε» δήλωσε και πρόσθεσε πως η ψυχοθεραπεία τον βοηθάει πολύ στη δουλειά του.

«Δεν είχα κάποιον που έλεγα πως θα ήθελα να γίνω σαν κι εκείνον. Θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Ράιαν Μέρφι» δήλωσε.

Μετά την επιτυχία του «Μαύρου Ρόδου», ο Μιχαήλ Ταμπακάκης που επέστρεψε στο MEGA με το «Ναυάγιο» σημείωσε: «Είπα αμέσως ”ναι” στο Ναυάγιο. Είναι καλογραμμένο και είναι πολύ καλοί όλοι οι συντελεστές. Ήταν δύσκολα τα γυρίσματα, ήμασταν πολλές ώρες στη θάλασσα, αλλά ήταν διασκεδαστικό».

Στη συνέχεια ο ηθοποιός αποκάλυψε πως ηχογραφεί συζητήσεις που ακούει από διάφορα άτομα σε τραπέζια, δεν ψάχνει τον εαυτό του στα social media, αλλά ούτε έχει δεχτεί φλερτ μέσα από αυτά.

«Και με τον Νίκο Ψαρρά και με τον Λεωνίδα Κακούρη είχα πολύ ωραία συνεργασία, είναι φανταστικοί. Η περσινή χρονιά μου άφησε πολύ γλυκιά γεύση, αλλά έγιναν όλα πολύ γρήγορα, δεν το έζησα» σημείωσε κλείνοντας.