Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Η Μάγισσα» του Ant1 είδαμε πως: Ο Αντρέι αποκαλύπτει στον Μιχαήλ το στοιχείο, που αποδεικνύει ότι ο προδότης ήταν κάποιος που κυκλοφορούσε μέσα στον Πύργο, γεγονός που δημιουργεί έντονη ανησυχία σε όλη την οικογένεια. Η Θεοφανώ νιώθει τύψεις για όσα προκάλεσε με τα λόγια της και ξεσπάει στον Μάρκο.

Ο παπά-Νικόδημος μιλάει στον Σπήλιο για τις κρυφές σκέψεις του Πετρούνη και τον αναγκάζει να λάβει μέτρα με τη βοήθεια του Θράσου. Ο Μάρκος είναι δυσαρεστημένος που ο πατέρας του έδειξε εύνοια στον Τζανή, ενώ η Μεταξία δείχνει την οργή της στην Θεοφανώ που αναγκάζεται να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Το ίδιο βράδυ, ο Κανέλλος πέφτει στα χέρια του Θράσου και του Μόφορη.

Τι θα δούμε απόψε στη «Μάγισσα» στις 21:00;

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 7: O Κανέλλος δέχεται μια ριψοκίνδυνη συμφωνία και ζητά τη βοήθεια του Αντρέι για να τη φέρει εις πέρας. Ο Μιχαήλ, μετά την απόπειρα δολοφονίας του, βλέπει παντού εχθρούς, ακόμα και στους πιο έμπιστους ανθρώπους του. Η σχέση της Θεοφανώς με τον Μάρκο βαδίζει σε τεντωμένο σκοινί.

Ο Τζανής κατεβαίνει στην αγορά για την είσπραξη φόρων και δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο, η τιμωρία του, όμως, δεν θ’ αργήσει να έρθει. Ο Αντρέι θ’ ανακαλύψει ένα μυστικό που θα τον συγκλονίσει. Η Θεοφανώ με τον Φρίξο επισκέπτονται ένα μέρος που μπορεί να δώσει απαντήσεις για το «χάρισμά» της, αλλά ο κίνδυνος παραμονεύει. Ο πύργος των Λασκαραίων βάφεται ξανά με αίμα.

Δείτε φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο:

Δείτε sneak preview του αποψινού επεισοδίου: