Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΪ «Οι Πανθέοι» είδαμε πως: Η Μάρμω (Μ. Κράιλινγκ), έκπληκτη, διαπιστώνει πως όση ώρα ήταν στο ατελιέ του Κίτσου (Μ. Σαράντης) και πόζαρε για το πορτραίτο της, εκείνος δεν είχε ξεκινήσει καν να τη ζωγραφίζει. Ζητάει εξηγήσεις και ο Κίτσος της απαντάει πως για να μπορέσει να το κάνει πρέπει πρώτα να τη γνωρίσει καλύτερα.

Η Μιρέλλα (Ε. Τοπαλίδου) συζητάει με τον Ισίδωρο (Ν. Χατζόπουλος) για το πεπρωμένο και του λέει πως η βέρα της μητέρας του, που έστειλε σε αυτόν, ήταν το μέσο για να επικοινωνεί ο πατέρας του μαζί της. Ο Ισίδωρος ταράζεται αλλά η Μιρέλλα του εξηγεί πως όποτε θέλει να μιλήσει κι αυτός στη νεκρή γυναίκα του, μπορεί να το κάνει.

Ο Μεταξάς (Ι. Δεγαΐτης) θα καλέσει τον Ανδρέα (Α. Χειλάκης) στο γραφείο του, όχι όμως με την ιατρική του ιδιότητα αλλά για να συζητήσουν κάτι πολύ πιο προσωπικό.

Η συνέχεια αναμένεται καθηλωτική στο 8ο επεισόδιο της σειράς «Οι Πανθέοι», απόψε στις 21.00.

Ο Κίτσος (Μ. Σαράντης) και η Μάρμω (Μ. Κράιλινγκ) έχουν αρχίσει να γνωρίζουν καλύτερα ο ένας τον άλλο μετά την πρωτοβουλία της Μάρμως να συναντηθούν στον Βασιλικό Κήπο. Ο Κίτσος, μετά από αυτό, θα αρχίσει να νιώθει πως αρχίζουν να δημιουργούνται πιο δυνατά αισθήματα γι’ αυτόν προς τη Μάρμω. Σε μια προσπάθειά του να καταστείλει αυτά τα συναισθήματα και να αντισταθεί θα αναζητήσει τη συντροφιά της Πέλλας (Ι. Μπαλτσαβιά). Ο Στάθης (Σ. Σταμούλης) θα γνωριστεί τυχαία με την Αλέκα (Α. Τίλη) χωρίς όμως να καταλάβει πως είναι η κόρη του πρώην αφεντικού του και του ανθρώπου που σκοπεύει να εκβιάσει. Ο Ισίδωρος (Ν. Χατζόπουλος), σε μια στιγμή απόγνωσης, θα ζητήσει από τη Μιρέλλα (Ε. Τοπαλίδου) να τον φέρει σε επαφή με το πνεύμα της μητέρας του, Νένας…

Δείτε φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο:

Δείτε sneak preview του αποψινού επεισοδίου: