Ένα θέμα έγινε αποκλειστικό σε δύο εκπομπές σήμερα, με την Κατερίνα Καινούργιου και τον Γιώργο Λιάγκα να απαντούν ο ένας στον άλλο σε ζωντανή μετάδοση. Το θέμα αφορούσε τη Δήμητρα Βαμβακούση, τις δηλώσεις της οποίας «Το Πρωινό» έλεγε πως τις έχει «αποκλειστικά».

Όμως, η «Super Κατερίνα», Κατερίνα Καινούργιου, δεν άφησε τον Γιώργο Λιάγκα να χαρεί το θέμα που θεωρούσε αποκλειστικό, και έσπευσε να δηλώσει πως δηλώσεις της μέλλουσας συζύγου του Γιώργου Αγγελόπουλου, Δήμητρας Βαμβακούση, έχει και η δική της εκπομπή.

«Πολλές φορές βγάζεις ότι αποκλειστικό μόνο σε εμάς τώρα η Δήμητρα Βαμβακούση. Απέναντι, ο καλός συνάδελφος Γιώργος Λιάγκας και η ομάδα του έχουν πει τη Δήμητρα Βαμβακούση αποκλειστικά. Έλα, όμως, που δεν την έχουν αποκλειστικά μόνο αυτοί, την έχουμε κι εμείς αποκλειστικά. Η κάθε εκπομπή έχει δικό της αποκλειστικό, το ίδιο πρόσωπο», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούγιου.

Από το απέναντι κανάλι, ο Γιώργος Λιάγκας είπε μέσα από τον αέρα της εκπομπής του, «Το Πρωινό» πως «γίνεται πλάκα. Η κα Βαμβακούση έδωσε και στην Κατερίνα Καινούργιου δήλωση, οπότε δεν ήταν αποκλειστική. Άρα κόψτε το στη μέση και βάλτε ότι αποκλειστικό είναι μόνο ο Ντάνος που τον βρήκαμε εμείς. Έλα παιδιά, μια οικογένεια είμαστε όλοι, μην τρελαίνεστε. Πλάκα κάνω».