Mε εντάσεις ξεκίνησε ο νέος κύκλος του Μy Style Rocks. Τα πάνω κάτω έφερε η εμφάνιση της Μορτασίας στο επεισόδιο της Τρίτης (12/9) και πιο συγκεκριμένα η τσάντα που είχε μαζί της.

Ισχυριζόμενη πως είναι γνήσια, παρουσίασε κανονικά το look της, με την Χριστίνα Μπίτα να διαφωνεί και να ρίχνει το «φαρμάκι» της.

«Είναι γνήσια; Έχει ένα λογότυπο πάνω. Είναι γνήσια αυτή η τσάντα; Εγώ πιστεύω πως αν πετάξω μια μπανάνα, θα τη φάει. Γιατί είναι “μαϊμού”» είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν είναι γνήσια, φαίνεται από χιλιόμετρα» συμπλήρωσε απευθυνόμενη στη Μορτασία.

Στη συνέχεια, η Αμάντα Μανωλάκου που δηλώνει «ειδική στις μαϊμούδες», είδε από κοντά την τσάντα και συμφώνησε με την Χριστίνα Μπίτα, μη θέλοντας να κάνει κάποιο περαιτέρω σχόλιο.

Το beef μεταξύ Αμάντας και Χριστίνας – «Βαριέμαι…»

Ακόμη δεν ξεκίνησε το My Style Rocks και ήδη οι παίκτριες φαίνεται να έχουν μπει δυναμικά στις κόντρες.

Η Χριστίνα Μπίτα εμφανίστηκε με ένα μπεζ κοστούμι αφού το κόνσεπτ ήταν ότι πηγαίνει σε μια έκθεση βιβλίου στο κέντρο της Αθήνας.

Η Αμάντα φαίνεται να διαφώνησε με τις στυλιστικές της επιλογές, κυρίως με τα παπούτσια της, με τις δύο τους να έρχονται σε κόντρα.

Η κριτική που δέχθηκε δεν άρεσε στην πρώτη και, βεβαίως, το εξέφρασε με έντονο τρόπο στο πλατό του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ. «Πίστεψε, αυτό που έχω επιλέξει, είναι τόσο σικάτο που προφανώς δεν μπορείς να το καταλάβεις. Ούτε και να το υποστηρίξεις, επίσης. Εγώ μπορώ να το βάλω» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Χριστίνα.

Με τη σειρά της, φορώντας ένα χαμόγελο… όλο νόημα, η Αμάντα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «χαίρομαι πολύ που με αντιγράφεις και αντιγράφεις τις ατάκες μου. Χαίρομαι πολύ! Εντάξει, τι να σχολιάσω ρε Κατερίνα;».

«Βαριέμαι! Βαριέμαι, βρε μωρό μου, βαριέμαι λίγο! Βαρέθηκα λιγάκι, λίγο… Άλλαξε το λίγο» υπογράμμισε η Αμάντα για να συνεχιστεί σε έντονους τόνους η λεκτική διαμάχη των δύο τους.

Η Χριστίνα την… περίμενε στη γωνία για να πάρει το αίμα της πίσω όταν ήρθε η ώρα της Αμάντας να κάνει πασαρέλα. Στο κόνσεπτ της η δεύτερη πήγαινε στο σχολείο του γιου της να δει τη διευθύντρια και ο καβγάς μέρος δεύτερο ανάμεσά τους συνεχίστηκε όχι για το… πάπλωμα αλλά για το παλιομοδίτικο σύνολο της παίκτριας με ατάκες όπως «Το ύφασμα αυτό είναι από τραπεζομάντηλο κουζίνας ή βεράντας;».