Αναστάτωση επικράτησε σήμερα το πρωί στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα», όπου ήταν καλεσμένος ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος μίλησε σε τηλεφωνική σύνδεση για την κατάσταση στον Βόλο μετά τις πλημμύρες που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο ζήτημα της καταλληλότητας του νερού στην πόλη, με τον κ. Μπέο να καταφέρεται εναντίον της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας, Ειρήνης Αγαπηδάκη, η οποία τόνισε ότι «όταν λέμε ότι το νερό στον Βόλο δεν μπορεί ο κόσμος να το πιεί, σημαίνει ότι δεν μπορεί να κάνει και μπάνιο, χρειάζεται να το βράσει στους 100 βαθμούς για τρία λεπτά».

Η Κατερίνα Καινούργιου προσπάθησε στη συνέχεια να στρέψει τη συζήτηση στα όσα ανέφερε ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ωστόσο χρειάστηκε να συγκρατήσει τον δήμαρχο για να μην ακουστούν βρισιές.

«Σε δύο ώρες θα βγούνε τα αποτελέσματα. Κατά πρώτη εκτίμηση τα αποτελέσματα είναι αυτά που λέει ο μαλ…ς ο δήμαρχος. Δεν είναι κακό το μαλ…ς» είπε ο δήμαρχος με την παρουσιάστρια να απαντά σοκαρισμένη: «Παρακαλώ προσέξτε τις εκφράσεις που χρησιμοποιείτε στον αέρα. Είναι πρωί. Δεν θέλουμε να ακούμε τέτοιες εκφράσεις, υπάρχουν παιδάκια που βλέπουν».