H Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είναι από τα πρόσωπα που είναι ιδιαίτερα ενεργά στα social media. Η 29χρονη ηθοποιός πλέον, επί χρόνια μοντέλο, πρώην παίκτρια του Survivor και μέλλουσα σύζυγος του επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη έχει μιλήσει ανοιχτά για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που βίωσε. Αυτό εξαιτίας της εξάρτησης του πατέρα της από τα ναρκωτικά, της ευπιστίας ή και αδυναμίας της μητέρας της που παρότι περνούσε βασανιστικά, έδινε άφεση αμαρτιών στον σύζυγό της και τον συγχωρούσε αλλά και των οικονομικών δυσκολιών. Ακολούθησε η μάχη με την κατάθλιψη και η συνειδητοποίηση ότι δεν θέλει να είναι ούτε «η κυρία του κυρίου» καθώς έχει δική της υπόσταση, όπως και ότι δεν είναι έτοιμη να αναλάβει την τόσο σημαντική ευθύνη της μητρότητας.

Συχνά εκφράζει στα social media τις σκέψεις της και όσα την βασανίζουν και την προβληματίζουν, αλλά και πράγματα που της προκάλεσαν εντύπωση και την συγκλόνισαν και θέλει να τα μοιραστεί και σε μια τέτοια ανάρτηση που έκανε δέχτηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα προσβλητικό σχόλιο που δεν γινόταν να το προσπεράσει.

Αφορμή στάθηκε ένα ποστ της για ένα άρθρο που διάβασε στη Μηχανή του Χρόνου – με αφορμή την ταινία που είδε όπως έγραψε – με τον τίτλο «Πολ Ποτ. Ο ηγέτης που εξολόθρευσε τον λαό του, απαγόρευσε το γέλιο, κατήργησε τις πόλεις, τη βιομηχανία, το χρήμα, ακόμη και τους γονείς» και αναφερόταν στην Καμπότζη, ανάρτηση για την οποία έλαβε το εξής σχόλιο «Αϊ μαρή μας έγινες και εσύ κουλτουριάρα! Ξέκ…λο του Survivor και του Σεφερλή» (έχει συμμετάσχει, μεταξύ άλλων, στην ταινία του Μάρκου Σεφερλή, Χαλβάι 5-0).

Δημοσίευσε στα Instastories της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το χυδαίο σχόλιο που έλαβε, το οποίο και δεν άφησε αναπάντητο:

«Κρύψου πίσω από ένα ψεύτικο προφίλ. Μάλλον δεν έχεις τα κότσια να δείξεις τον πραγματικό σου εαυτό… Ή μάλλον δεν έχεις έναν. Γιατί αν είχες προσωπικότητα δεν θα καθόσουν όλη ημέρα να προσπαθείς να υποβιβάσεις τους άλλους. Θα ήθελα πολύ να σε βρίσω, αλλά λέω να σταθώ στο ύψος μου. Γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν είσαι για βρίσιμο… Είσαι μόνο για λύπηση».