Η Τόρι Σπέλινγκ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από μια μυστηριώδη τετραήμερη νοσηλεία. Η 50χρονη ηθοποιός εθεάθη να παίρνει εξιτήριο από ένα τμήμα επειγόντων περιστατικών του Λος Άντζελες την Κυριακή, όπου εισήχθη την περασμένη Πέμπτη.

Σε φωτογραφίες και ένα βίντεο που εξασφάλισε τη Δευτέρα το Page Six, η Σπέλινγκ φαίνεται σε αναπηρικό αμαξίδιο με μώλωπες στο πρόσωπο και στα δύο χέρια της, καθώς τη συνόδευαν σε ένα μαύρο SUV.

Έδειχνε ταραγμένη και ασταθής, καθώς χρειαζόταν βοήθεια για να σηκωθεί από το καροτσάκι.

Πριν την οδηγήσουν στο πίσω κάθισμα του οχήματος, αγκάλιασε μία από τις γυναίκες, που πιστεύεται ότι ήταν νοσοκόμα, η οποία ήταν μαζί της.

Η ηθοποιός του «Beverly Hills, 90210» αποκάλυψε ότι ήταν στο νοσοκομείο λίγες ώρες πριν αποχωρήσει από αυτό, καθώς το απόγευμα της Κυριακής ανέβασε στο Instagram Story της μια φωτογραφία με το βραχιολάκι του ασθενούς, το οποίο έδειχνε ότι εισήχθη στις 17 Αυγούστου.

«4η μέρα εδώ και μου λείπουν τόσο πολύ τα παιδιά μου», έγραψε. «Είμαι ευγνώμων και τόσο περήφανη για τα δυνατά, γενναία, ανθεκτικά και ευγενικά μέχρι το κόκαλο παιδιά μου που παραμένουν θετικά ό,τι κι αν συμβεί».

Η μητέρα πέντε παιδιών δεν αποκάλυψε καμία λεπτομέρεια σχετικά με την ασθένεια ή την κατάστασή της και οι εκπρόσωποί της δεν έχουν ακόμη απαντήσει στα αιτήματα του Page Six για σχολιασμό.