Η Χάιντι Κλουμ δεν πολυνοιάζεται για τη διαφορά ηλικίας των 16 ετών που τη χωρίζει από τον σύζυγό της Τομ Κάουλιτζ. Το σούπερ μόντελ, 50 ετών, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι είναι χρόνια μεγαλύτερη από τον 33χρονο Κάουλιτζ, κατά τη διάρκεια ερωτήσεων και απαντήσεων μέσω των Instagram Stories της την Κυριακή.

«Δεν αισθάνεσαι ότι είσαι στην ηλικία της μαμάς του Τομ; Ή η ηλικία δεν έχει πραγματικά σημασία;», ρώτησε ένας ανώνυμος θαυμαστής.

Η Κλουμ εξήγησε στους θαυμαστές της ότι η ηλικία δεν είναι παρά ένας αριθμός για το ζευγάρι και δεν επηρεάζει καθόλου τη σχέση τους.

«Ειλικρινά, νιώθω έτσι μόνο όταν εσείς οι υπόλοιποι μου το επισημαίνετε», ήταν η απάντησή της.

Η οικοδέσποινα του «America’s Got Talent» – η οποία γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της με ένα φαντασμαγορικό πάρτι εμπνευσμένο από τον Gatsby τον Ιούνιο – σπάνια αναφέρεται στη διαφορά ηλικίας της με τον ροκά, αν και μίλησε για αυτό το θέμα κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο InStyle το 2018.

«Τελευταία, μου υπενθυμίζουν περισσότερο την ηλικία μου άλλοι άνθρωποι», δήλωσε στο περιοδικό η Κλουμ, η οποία ήταν 45 ετών τότε. «Το αγόρι μου είναι πολλά χρόνια νεότερό μου και πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται για αυτό και ρωτούν γι’ αυτό».

Και συνέχισε: «Αυτή είναι πραγματικά η μόνη φορά που μου τρίβουν την ηλικία στα μούτρα και πρέπει να δώσω μια απάντηση γι’ αυτό».

Ακόμα και τότε, η Κλουμ παραδέχτηκε ότι δεν σκέφτεται την ηλικία τους, εκτός και αν τους τεθεί το θέμα από άλλους.