Είναι τα τρία κορίτσια της παρέας που λατρέψαμε όλοι μέσα από τη σειρά – φαινόμενο «Τα Φιλαράκια». Παραμένουν φίλες ακόμη και χρόνια μετά το τέλος της επιτυχημένης σειράς και φροντίζουν να το δείχνουν στους θαυμαστές τους.

Η Τζένιφερ Άνιστον, η οποία έπαιξε τη Ρέιτσελ στους Friends, ευχήθηκε στην Λίζα Κούντροου για τα 60ά γενέθλιά της μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram, την οποία συνόδευσε με παλιότερες και πιο πρόσφατες φωτογραφίες τους.

Αποκαλώντας τη φίλη της «έναν από τους πιο αγαπημένους ανθρώπους στον πλανήτη», η Τζένιφερ Άνιστον έγραψε για την τηλεοπτική «Φοίβη»: «Παρακαλώ ελάτε μαζί μου να γιορτάσουμε έναν από τους πιο αγαπημένους μου ανθρώπους στον πλανήτη. Lisa Kudrow! Είναι φίλη και οικογένεια μου για σχεδόν 30 απίστευτα χρόνια. Σε λατρεύω… Σε αγαπώ, γλυκιά μου Floosh. Μία από τις πιο ταλαντούχες κωμικούς/ηθοποιούς που είχα την μεγάλη τιμή να συνεργαστώ μαζί της όλα αυτά τα ένδοξα χρόνια και θα έρθουν κι άλλα! Χρόνια πολλά Lisa».

Και η Κόρτνεϊ Κοξ, την οποία αγαπήσαμε στη σειρά ως Μόνικα Γκέλερ, δημοσίευσε μερικές παλιές και νέες φωτογραφίες στο Instagram, γράφοντας: «Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου. Αυτή είναι η δεύτερη προσπάθεια: Το ChatGPT δεν σου έδωσε ούτε κατά διάνοια την ποσότητα αγάπης που νιώθω για σένα. Είσαι το πιο έξυπνο, το πιο αστείο, το πιο στοχαστικό άτομο. Πάντα νιώθω ότι με βλέπουν και με αγαπούν όταν βρίσκομαι κοντά σου. Αυτό είναι το δώρο που δίνεις σε αυτούς που αγαπάς».