Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και τον Σάκη Κατσούλη και με τον τραγουδιστή να ενημερώνεται πως ο πατέρας του μεγάλου νικητή του Survivor All Star, τον αποκάλεσε «καραγκιόζη». Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ο Τριαντάφυλλος όχι μόνο απάντησε στον κ. Στέλιο Κατσούλη αλλά δημοσίευσε και ένα παλιότερο βίντεο το οποίο είναι τραβηγμένο το 2021 στο σπίτι τους.

«Αυτός ο καραγκιόζης που λέει ότι είναι επαγγελματίας τραγουδιστής να μας πει τι έχει κάνει!» είναι το σχόλιο που έκανε ο πατέρας του Σάκη Κατσούλη σε μια ομάδα του facebook.

Ο Τριαντάφυλλος με την σειρά του αναδημοσίευσε τα σχόλια κι έγραψε: «Ευχαριστώ τον πατέρα του κυρίου Κατσούλη για τα καλά του λόγια, απλά να θυμίσω ότι στο τζάμπα live στο μαγαζί του γιου του, ήμουν κορυφαίος, όπως έλεγε. Να είσαι καλά κύριε Στέλιο, υγεία και ευτυχία. 28 χρόνια τραγουδάμε και νομίζω τα πάμε περίφημα. Εσείς λοιπόν σιγά σιγά θα βλέπετε τα πάντα και τις κακιούλες.

Ας κρίνει ο κόσμος ο απλός τι έχω κάνει κύριε Στέλιο Κατσούλη. Εύχομαι τα καλύτερα. Και μη ξεχνάς το 2021 στο σπίτι σας όταν φάγαμε τι έκανα. Το καλό ξέρετε ποιο είναι; Ότι ο Θεός βλέπει και αυτό αρκεί».

Στην συνέχεια ο Τριαντάφυλλος δημοσίευσε το βίντεο το οποίο ήταν τραβηγμένο στο σπίτι του Σάκη Κατσούλη με τις εκδηλώσεις αγάπης να είναι αρκετές.

https://www.instagram.com/p/Cu1udgXIv1x/