Την Δευτέρα 24 Ιουλίου προσγειώνεται στη Μύκονο ο πρώην σούπερ σταρ του NBA Σακίλ Ο΄ Νιλ και θα μείνει για ένα τριήμερο στο νησί των ανέμων. Ο κορυφαίος μπασκεμπολίστας, εκτός από τις μαγικές παραλίες του νησιού και τα σοκάκια θα ζήσει και το έντονο το night life, από… πρώτο χέρι.

Ο πρώην σέντερ εξασκεί εδώ και χρόνια το επάγγελμα του DJ, με το καλλιτεχνικό του να είναι Diesel. Ο πρωταθλητής του NBA ασχολείται με την μουσική πάνω από δέκα χρόνια, έχει κυκλοφορήσει τέσσερα άλμπουμ και παίζει μουσική σε διάσημα κλαμπ ανά τον κόσμο.

Στις 25 του μήνα ετοιμάζεται να παίξει στο Santanna, το ίδιο μαγαζί που πέρυσι φιλοξένησε τον 50 Cent. Ο Σακίλ θα μείνει στο νησί των ανέμων για τρία βράδια και θα εμφανιστεί στο event με τον Black Coffee, ο οποίος θα παίξει στο Santanna για δεύτερη φορά φέτος. Ο Σακίλ δεν έχει έρθει ξανά στη Μύκονο αλλά το σίγουρο είναι πως με το που θα ανέβει στα deck δεν πρόκειται να πέσει καρφίτσα στο μαγαζί… Σημειώνεται πως ο θρυλικός παίκτης σε συνέντευξή τους στο παρελθόν δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επίσκεψή του στην Ελλάδα αλλά και την… γκάφα του, όταν ερωτήθηκε για τον Παρθενώνα. Όπως είχε πει, ανυπομονεί να έρθει ξανά στη χώρα μας και μάλλον έφτασε αυτή η ώρα.