Η Γωγώ Τσαμπά μίλησε την Πέμπτη (6/7) στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» με παρουσιάστρια την Ελεονώρα Μελέτη για την απόφασή της να γίνει τραγουδίστρια αλλά και τις σχέσεις της.

«Πήγα στο σπίτι και είπα “εγώ θα κάνω αυτή την δουλειά”. Ο πατέρας μου μόνο με κοίταξε και μου είπε “αν έχεις όρεξη, γερό στομάχι καν’ τo”», ανέφερε για το πώς ανακοίνωσε στο οικογενειακό της περιβάλλον τον δρόμο που θα ακολουθούσε επαγγελματικά.

«Τώρα τελευταία κάθισε στο πάλκο φίλος και έκανε push ups την ώρα που τραγουδούσα. Σε ένα πανηγύρι όπως χόρευε κάποιος, του έφυγε το παπούτσι και το πρόλαβα στο τσακ μην με χτυπήσει. Συμβαίνει ακόμα να πίνουν ποτό από το παπούτσι μου, την πρώτη φορά ντράπηκα» είπε για τα διάφορα περίεργα ακόμη και ευτράπελα περιστατικά που της έχουν συμβεί πάνω στην πίστα ή το πάλκο.

«Η πρώτη μου μεγάλη σχέση (10 χρόνια) ήταν με θαυμαστή μου. Μπορώ πλέον να ξεχωρίσω ποιος θέλει την Γωγώ Τσαμπά και ποιος τη Γεωργία» δήλωσε αρχικά μιλώντας για τα πιο προσωπικά της ζητήματα και πρόσθεσε αποκαλύπτοντας το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει για έναν άνδρα: «Για έναν έρωτα έφυγα και πήγα 700 χιλιόμετρα να τον δω και να ξανά γυρίσω να πάω στην δουλειά».

«Για τον εθισμό με το αλκοόλ με βοήθησε το μέσα μου να τον ξεπεράσω. Με ταρακούνησε το ατύχημα που είχα με το αυτοκίνητο, είπα στον εαυτό μου πρέπει να το κόψεις» τόνισε για τη σχέση που είχε με το ποτό, η οποία ήταν καθημερινή και πολύχρονη και την οποία σταμάτησε… μαχαίρι όταν παραλίγο να προκαλέσει ατύχημα καθώς πήγε να πέσει πάνω σε ένα διερχόμενο αυτοκίνητο με τέσσερις ανθρώπους μέσα, συνειδητοποιώντας ότι θα μπορούσε να είχε αφαιρέσει τη ζωή συνανθρώπων της.

«Από ζήλια μια φορά είπα “φεύγω, μην με ξαναπάρεις τηλέφωνο”» δήλωσε για το αν ζηλεύει και ομολόγησε πως της την «έπεσε» σύντροφος κολλητής της. «Με έχει φλερτάρει το αγόρι φίλης μου, της το είπα όμως».

«Ο σύντροφός μου πολλά δεν αντέχει σε εμένα, κυρίως όμως τη μουρμούρα μου», δήλωσε κλείνοντας η Γωγώ Τσαμπά για το ποιο στοιχείο του χαρακτήρα της ενοχλεί τον αγαπημένο της.