Ελεύθερος, νέος, ωραίος, γυμνασμένος και διαθέσιμος είναι μετά τον χωρισμό του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη ο Κωνσταντίνος Βασάλος και αν θεωρούσε κανείς πως θα περιοριζόταν σε φλερτ εντός Ελλάδος έκανε λάθος. Τι και αν οργιάζουν ακόμη οι φήμες ότι στον Άγιο Δομίνικο κάτι… έτρεχε και κάτι… έπαιζε με την Σταυρούλα Χρυσαειδή. Τι και αν φήμες και ρεπορτάζ τον θέλουν να έχει ξετρελαθεί με Ελληνίδα δημοσιογράφο στην οποία αφιέρωνε νίκες του σχηματίζοντας με τα δάχτυλά του το γράμμα «Α».

Ο πρώην survivor, ο οποίος καλεσμένος πριν από μερικές ημέρες στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά αποκάλυψε «Είμαι μόνος μου, είμαι ελεύθερος», με σύνθημα το carpe diem άδραξε την ευκαιρία και έριξε τα «δίχτυα» του σε μία γυναίκα που τον έχει γοητεύσει πολύ, όπως πρόσφατα εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του στον Fipster.

Έστειλε μήνυμα στην Dua Lipa με την ελπίδα να του απαντήσει και επιτέλους να γνωρίσει από κοντά την εντυπωσιακή τραγουδίστρια…

«Γεια σου Ντούα. Είμαι ο Κωνσταντίνος από την Ελλάδα. Είσαι πολύ όμορφη και ταλαντούχα. Ελπίζω μια μέρα να σε συναντήσω» έγραψε.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκε στην Πάρο στις πρώτες του διακοπές μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star. Εκεί πέρασε χαλαρές στιγμές μαζί με τους φίλους του, Χρήστο Ζώτο και Fipster (Φίλιππος Ιωάννου).

Ολοκληρώνοντας το ταξίδι του στην Πάρο, ανέβασε στο instagram μια σειρά από φωτογραφίες των διακοπών του. Έδειξε το screenshot από το μήνυμά του στη Dua Lipa και έστειλε και ένα προς τους διαδικτυακούς του φίλους λέγοντας πως πρέπει κανείς να διαχειρίζεται ώριμα τις ήττες του.

«Όσο και να το βλέπεις, δεν αλλάζει. Οφείλεις όμως να το διαχειριστείς, να βρεις έναν τρόπο να βγεις από τα… κόκκινα και να αντιδράσεις ώριμα μετά από την ήττα σου!».

Ο ίδιος τελευταία… γνώρισε αρκετές ήττες. Παραδέχτηκε ότι δεν περίμενε να φύγει πριν από την τελική τετράδα ή την τριάδα στο Survivor All Star, αλλά έφυγε νωρίτερα, ομολόγησε για τον χωρισμό του από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη ότι έκανε πολλά λάθη στη σχέση τους και μάλλον η Dua Lipa δεν του απάντησε ποτέ.