Τον Φάνη Μουρατίδη φιλοξένησαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ το μεσημέρι της Τρίτης (13/06) και οι παρουσιαστές θέλησαν να του αποσπάσουν έστω ένα μικρό spoiler για το δεύτερο κύκλο της σειράς «Maestro». Ωστόσο, ο ηθοποιός έκανε… ντρίπλα και απέφυγε να δώσει οποιαδήποτε διαρροή για τη δεύτερη σεζόν της σειράς που ήδη ταξιδεύει στο Netflix.

«Εγώ δεν δίνω τίποτα. Είδες να έχω πει εγώ κάτι σε άλλη εκπομπή; Δεν μπορώ να πω πολλά, αλλά κάτι που καταλαβαίνετε όλοι είναι ότι έχει γυρίσματα και στην Αθήνα. Θέλω να πιστεύω ότι είμαι σε όλα τα επεισόδια. Μπορεί να είναι και λίγο παραπάνω τα επεισόδια. Του πρώτου κύκλου να πούμε ότι ήταν 9. Κάποια επεισόδια είναι καθ’ οδόν» είπε αρχικά ο Φάνης Μουρατίδης.

Στην συνέχεια, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου προβληματίστηκε για τον Χαράλαμπο, που τον υποδύεται ο Γιάννης Τσορτέκης και πως τελικά θα είναι στον επόμενο κύκλο, αφού στο φινάλε του πρώτου κύκλου φαινόταν σαν να είχε πεθάνει.

Η συζήτηση που ακολούθησε ήταν άκρως απολαυστική:

Θανάσης Αναγνωστόπουλος: Θα είναι σε flashback. Ότι ζωντανεύει;

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Σταμάτα. Πού το ξέρεις; Μπορεί να μην πέθανε.

Θανάσης Αναγνωστόπουλος: Αφού τον είδαμε στο νερό καλέ. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δεν γράφει και την Λάμψη.

Φάνης Μουρατίδης: Δεν ξέρω παιδιά θα δούμε και θα σας πω. Ο Τσορτέκης ναι παίζει, το επιβεβαιώνω.

Θανάσης Αναγνωστόπουλος: Σε flashback κι έτσι. Περιμένεις ότι θα ζωντανέψει;

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Πού ξέρω ρε Θανάση;

Θανάσης Αναγνωστόπουλος: Τον έχεις τον Χριστόφορο για τέτοιο; Ότι θα βγάλει τον πεθαμένο από κάτω και θα τον ζωντανέψει;

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Γιατί τον είδες πεθαμένο; Κολυμπούσε.

Θανάσης Αναγνωστόπουλος: Παιδί μου δεν είχε και στο πόδι ένα βαρίδιο;

Φάνης Μουρατίδης: Καταλαβαίνετε ότι δεν μπορώ να πω περισσότερα και με φέρνετε σε δύσκολη θέση. Με παίρνουν τώρα από το Netflix και δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω.

«Αποκαλώ τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο “σύζυγό” μου»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Φάνης Μουρατίδης μίλησε για την επί σειρά ετών συνεργασία του με τον ηθοποιό Βασίλη Χαραλαμπόπουλο λέγοντας μάλιστα πως «πιο πολύ με ενδιαφέρει με ποιους συνεργάζομαι και ποιος είναι ο στόχος που θέλουμε να πετύχουμε, γι’ αυτό είμαι τόσα χρόνια με τον σύζυγο, έτσι αποκαλώ τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Είμαστε χρόνια μαζί με τον “σύζυγο” γιατί ζούμε υπέροχα, όχι μόνο εμείς αλλά και όσοι είναι μαζί μας».

Μίλησε επίσης για τη συμμετοχή του στην παράσταση “Μήδεια” σχολιάζοντας με χιούμορ πως «έχει 2.500 χρόνια επιτυχία, ελπίζω να μην είμαστε αυτοί που θα αποτύχουμε».