Ο Έλιοτ Πέιτζ είπε πως ότι είχε παθιασμένη σχέση με τη συμπρωταγωνίστρια του Ολίβια Θέρλμπι στα γυρίσματα της ταινίας Juno και πως έκαναν όλη την ώρα και παντού σεξ. Ο ηθοποιός στα απομνημονεύματά του μίλησε ανοιχτά για την ερωτική του ζωή πριν κάνει φυλομετάβαση.

Ο Πέιτζ όταν ήταν γυναίκα είχε αποκαλύψει ότι είναι ομοφυλόφιλη ενώ τον Δεκέμβριο αποκάλυψε πως είναι τρανσέξουαλ.

Ο 36χρονος ηθοποιός στο βιβλίο του αναφέρει ότι αν και είχαν την ίδια ηλικία, η Θέρλμπι φαινόταν «πολύ μεγαλύτερη, ώριμη και προσγειωμένη. Ήταν σεξουαλικά ανοιχτή, είχαμε φοβερή χημεία μεταξύ μας και αυτό ήταν που με τράβηξε σε εκείνη» σημείωσε.

«Είχα μια ολοκληρωτική επιθυμία γι’ αυτήν, με έκανε να την θέλω με έναν τρόπο που ήταν καινούργιος. Ήταν μια από τις πρώτες φορές που κάποιος με έκανε να θέλω να κάνω σεξ, η πρώτη φορά που ανοίχτηκα», συμπλήρωσε ο Πέιτζ. Το ζευγάρι έκανε σεξ παντού και όλη την ώρα. «Κάναμε σεξ στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, στα τροχόσπιτά μας στη δουλειά, μια φορά σε ένα μικρό δωμάτιο σε ένα εστιατόριο… Νομίζαμε ότι ήμασταν διακριτικές. Η οικειότητα που ένιωθα με την Ολίβια έκανε την ντροπή μου να εξαφανιστεί. Ήθελα να τελειώσει αυτό το αίσθημα της αθλιότητας που ένιωθα αναζητώντας το ποιος είμαι», έγραψε.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε σε ένα σοκαριστικό περιστατικό που του συνέβη όταν αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος, αλλά πριν κάνει τη φυλομετάβαση. Ισχυρίστηκε ότι ένας γνωστός ηθοποιός (δεν αποκάλυψε το όνομά του) του είχε πει σε ένα πάρτι στο Λος Άντζελες: «Θα σε γ@@@@@ για να καταλάβεις ότι δεν είσαι γκέι. Αυτό δεν γίνεται. Απλώς φοβάσαι τους άνδρες».