Η Ματίνα Νικολάου, που έγινε ευρέως γνωστή από την τηλεοπτική εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά και τον ρόλο της ως «Βάνια», θα πρωταγωνιστήσει φέτος το καλοκαίρι σε επιθεώρηση, κάτι το οποίο δεν έχει ξανακάνει στην καριέρα της.

Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη, η Ματίνα Νικολάου μίλησε για το νέο της επαγγελματικό βήμα στην επιθεώρηση που θα ανέβει στο Θέατρο Άλσος, αλλά και για το τηλεοπτικό της μέλλον. «Είναι η πρώτη φορά που κάνω επιθεώρηση. Δίνω βάση σε αυτό το καινούριο πράγμα και στις πρόβες, σίγουρα στην εκπομπή υπάρχει ενέργεια και διάθεση, γιατί φτάνουμε προς το τέλος», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός, αναφέροντας πως αυτή θα είναι η τελευταία χρονιά της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι».

«Σταματάμε 30 Ιουνίου την εκπομπή. Θα μου λείψει ο ρόλος της “Βάνιας”, όπως μου λείπει ο ρόλος της κάθε παράστασης, όταν τελειώνει. Είναι ένας ρόλος που αγάπησα, όπως και ο κόσμος» και παραδέχθηκε πως «χρειάζομαι τον ρολό της ”Βάνιας” στη ζωή μου, δεν ξέρω πως θα το διαχειριστώ όταν τελειώσει».

Ερωτώμενη εάν την επηρεάζουν τα όσα γράφονται για το τέλος της συνεργασίας της με τον Νίκο Μουτσινά, εκείνη απάντησε πως «δεν με έχουν επηρεάσει αυτά που γράφονται για το τέλος της εκπομπής, δεν έχω έρθει σε δύσκολη θέση», είπε και ανέφερε πως «θα έκανα κάτι τηλεοπτικά αν μου ταιριάζει, ποτέ δεν λέω ποτέ, αλλά δεν με έχω φανταστεί σε μια εκπομπή αλλά σε ένα σίριαλ».

Η Ματίνα Νικολάου αναφέρθηκε και στον γιό της, λέγοντας πως «ο γιος μου είναι 15 χρόνων. Βάζω όρια αλλά δεν είμαι αυστηρή. Του γιου μου, δεν του αρέσει η υποκριτική αλλά η μουσική».