Η διάσημη ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη φόρεσε το λεοπάρ μαγιό της κι έκανε βουτιές σε παραλία στο Αγκίστρι όπου βρέθηκε για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, αλλά οι φωτογραφίες που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram έγιναν αποδεκτές με ορισμένα κακόβουλα σχόλια για την εμφάνισή της.

Οι ακολούθοί σχολίασαν τις νέες της αναρτήσεις και της έγιναν… παρατηρήσεις για τα κιλά που φαίνεται να έχασε τους τελευταίους μήνες. «Πολύ αδύνατη κορίτσι μου πάρε λίγα κιλά», ήταν το σχόλιο με την Κατερίνα Παπουτσάκη να απαντά: «γλυκιά» βάζοντας ένα emoji. Ένας άλλος λογαριασμός ανέφερε: «Τι κρίμα. Αδυνάτησες έτσι επειδή χώρισες;».

Φυσικά οι followers στην πλειοψηφία υποστήριξαν την Κατερίνα Παπουτσάκη για τη νέα της εμφάνιση: «Έχει μια γυναίκα παραπάνω κιλάκια σχολιάζουμε να νιώσει άσχημη, έχει παρακάτω κιλάκια, ξανά σχολιάζουμε να νιώσει και αυτή άσχημη. Γιατί οι άνθρωποι εκτός από ηλίθιοι είναι και επικριτικοί χωρίς λόγο και χωρίς να τους αφορά. Λυπηρό.. By the way… κούκλα», έγραψε μία από τους ακολούθους της.

«Δεν κάνω τίποτα για να προσέχω τον εαυτό μου»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, πάντως, σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή DOT. είχε παραδεχτεί πως παραμελεί το πρόγραμμα γυμναστικής της, αφού έχασε τα κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης μέσα σε τρία χρόνια.

«Δεν κάνω τίποτα για να προσέχω τον εαυτό μου, πρέπει να ξεκινήσω πιλάτες. Ντρέπομαι, ντρέπομαι, ντρέπομαι, δεν γυμνάζομαι σταθερά. Στην τελευταία εγκυμοσύνη πήρα 25 κιλά και πήρε πάρα πολύ χρόνο να τα χάσω, κάνα τρίχρονο, δεν ξέρω πώς τα έχασα», είπε.