Η παρουσιάστρια Τζένη Μελιτά μίλησε για κάποια σεξιστικά σχόλια, που έλαβε τις τελευταίες ημέρες. Την ώρα που γυρνούσε στο σπίτι της, μια παρέα παιδιών έκαναν χυδαία σχόλια εις βάρος της, με την ίδια να αντιδρά κατά της παρέας.

Η Τζένη Μελιτά, κατά την διάρκεια της εκπομπής που παρουσιάζει μαζί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο «Πρωϊαν σε είδον την μεσημβρίαν» θέλησε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές την άσχημη εμπειρία που έζησε. «Κάνουν κάποια έργα στην περιοχή μου. Καθώς γύριζα στο σπίτι μου, ήμουν πολύ κουρασμένη, κρατούσα το σκυλί κι ένα σκασμό πράγματα. Ήμουν εξουθενωμένη. Περπατώντας, ήταν μία παρέα αγοριών, οι οποίοι θεώρησαν ότι εγώ, σε αυτή την κατάσταση, οφείλω και πρέπει να δεχτώ κάποιο σχόλιο ενδιαφέροντος, σφυρίγματα κτλ. Ήμουν σε εξαθλιωμένη κατάσταση. Εγώ εκείνη την ώρα, αντέδρασα, λέγοντας “έλεος”. Το εννοούσα τόσο πολύ, γιατί ήμουν σε τόσο κακή κατάσταση που μία παρέα παιδιών θα μου απευθύνει τον λόγο με αυτόν τον χυδαίο τρόπο για να μου μιλήσει στον δρόμο, και μετά το σκεφτόμουν και φοβήθηκα».

«Και φοβήθηκα, και δε μπορούσα να απαντήσω, και πρέπει να τα δεχόμαστε. Όχι δεν πρέπει να τα δεχόμαστε! Και είναι το πιο απλό παράδειγμα. Δεν έχω κανένα λόγο να ακούσω ένα χυδαίο σχόλιο στον δρόμο. Αισθάνθηκα και φόβο, επειδή του απάντησα. Αυτό νομίζω ότι πρέπει να σταματήσει στον δρόμο».

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, σχολιάζοντας την άσχημη εμπειρία της Τζένης Μελιτά, είπε χαρακτηριστικά πως «οι άνδρες ποτέ δεν έχουν νιώσει το παραμικρό φόβο να περάσουν από ένα στενό. Τον φόβο του ‘’να μην πάω από εκεί, γιατί δεν θα αισθανθώ άνετα’’ δεν τον έχει νιώσει κανείς άντρας».