Μία μοναδική βραδιά στον κόσμο γνωστού νυχτερινού μαγαζιού στην Ιερά Οδό, χάρισε στους θαυμαστές του και όχι μόνο ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος άσκησε για μία ακόμη φορά, καθήκοντα dj!

Ο Γάλλος σούπερ σταρ βρέθηκε χθες το βράδυ στο club «Dream City» και έδωσε… ρέστα! Ανέβηκε στη σκηνή και για μία ώρα έπαιξε μουσική στους θαμώνες του μαγαζιού και ξεσήκωσε με τις επιλογές του. Παρέα του στα decks ήταν ο κολλητός του φίλος από την Ελλάδα ο οποίος και τον προσκάλεσε εκεί.

Στο μαγαζί έδωσε το παρών η σύζυγος του Τζουντ Σισέ, ενώ από τους συμπαίκτες του εκεί βρέθηκαν οι Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, Σωτήρης Νίνης, Σεμπάστιαν Λέτο και Σιμάο Μάτε Τζούνιορ με τον Μοζαμβικανό να κλέβει την παράσταση με έναν τεράστιο σκούφο που φορούσε. Εκεί ήταν και ο Λάντο Φουσού αλλά και άλλοι παίκτες από την Golden Team αλλά και ο ποδοσφαιριστής της Μπρέσια, Παναγιώτης Κονέ.

Όταν ανέβηκε στα decks ο φίλος του τον παρουσίασε ως τον «Mr MVP Τζιμπρίλ Σισέ» και από κάτω επικράτησε πανδαιμόνιο. Παράλληλα, ο Γάλλος στράικερ, αφιέρωσε ένα τραγούδι στην σύζυγο του Τζουντ και μόλις τελείωσε το πρόγραμμα του, άπαντες του έδωσαν συγχαρητήρια.

Πηγή: leoforos.gr