Η Τζένιφερ Άνιστον μοιράστηκε με τους θαυμαστές της ένα καλοκαιρινό στιγμιότυπο και συγκεκριμένα μια σέλφι από την παραλία. Η σταρ από τη σειρά φαινόμενο «Τα Φιλαράκια» ποζάρει χαλαρή με τη θάλασσα πίσω της.

Με το μισό καλοκαίρι να έχει ήδη περάσει, η 53χρονη ταλαντούχα ηθοποιός είχε την ευκαιρία να περάσει λίγες ξέγνοιαστες στιγμές στον ωκεανό, την ώρα που το πρόγραμμά της είναι ιδιαίτερα φορτωμένο, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Η ηθοποιός του The Morning Show μοιράστηκε τη selfie με τους 40,6 million followers στη σελίδα της στο Instagram.

Πρόσφατα, η απουσία της Τζένιφερ Άνιστον από τη λίστα των υποψηφίων για τα φετινά τηλεοπτικά Emmy Αwards προκάλεσε αναστάτωση στους θαυμαστές του «The Morning Show» αλλά και της ίδιας της ηθοποιού. H Τζένιφερ Άνιστον πρωταγωνιστεί ως τηλεοπτική παρουσιάστρια Άλεξ Λέβι στη δραματική σειρά Apple TV+ σχετικά με την προβληματική εσωτερική λειτουργία εταιρείας παραγωγής ειδήσεων.

Η Ρις Γουίδερσπουν έλαβε υποψηφιότητα στην κατηγορία Πρωταγωνίστρια σε Δραματική Σειρά, ενώ ο Μπίλι Κράνταπ έλαβε υποψηφιότητα Β’ Ανδρικού Ρόλου σε Δραματική Σειρά και η Μάρσια Γκέι Χάρντεν έλαβε υποψηφιότητα ως Καλεσμένη Ηθοποιός σε δραματική σειρά.

https://twitter.com/splendorjen/status/1546887668839088130

Αντιδρώντας στην είδηση στο Twitter οι θαυμαστές του «The Morning Show» εξέφρασαν την έκπληξη και την απογοήτευσή τους στον αποκλεισμό της Τζένιφερ Άνιστον από τις υποψηφιότητες για Emmy.