Τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κρήτη απολαμβάνει η Ελένη Πετρουλάκη αυτές τις μέρες. Φυσικά, εκτός από μπάνια, ηλιοθεραπεία και χαλάρωση, το πρόγραμμα της διάσημης Ελληνίδας γυμνάστριας περιλαμβάνει και γυμναστική.

Η Ελένη Πετρουλάκη βρίσκεται για την ακρίβεια εδώ και μερικές ημέρες στο Λασίθι της Κρήτης. Η ίδια μάλιστα δημοσιεύει διάφορες φωτογραφίες και βίντεο και μας δείχνει τη γυμναστική της, τις στιλιστικές της επιλογές, αλλά και τις ομορφιές του νησιού.

Η Ελένη Πετρουλάκη, όσα χρόνια και να περάσουν, συνεχίζει να διαθέτει ένα αρκετά καλογυμνασμένο σώμα, μιας και το να φροντίζει τον εαυτό της είναι το πιο σημαντικό για εκείνη, μιας και μόνο έτσι μπορεί να νιώθει τόσο υγιής όσο και ευτυχισμένη. Μάλιστα, πολλές φορές σε δηλώσεις της η ίδια έχει τονίσει το πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε τον εαυτό μας και το σώμα μας ενώ παράλληλα αυτό μας χαρίζει και μια πολύ όμορφη εικόνα!

Σήμερα, η 51χρονη Ελένη ωστόσο «έβαλε φωτιά» στο Instagram, καθώς πόζαρε με ένα κίτρινο μπικίνι, το οποίο τόνιζε υπέροχα τις αναλογίες της και τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς της.