Η Ζεντάγια μπορεί να ετοιμάζεται να κερδίσει περισσότερα βραβεία Emmy, ενώ παράλληλα γράφει ιστορία με τις υποψηφιότητές της (τέσσερις συνολικά, ενώ έγινε και η νεότερη παραγωγός που είναι υποψήφια για το βραβείο), αλλά, όπως παραδέχθηκε η ίδια μετά από τον τραυματισμό της σε δάκτυλο του αριστερού της χεριού, δεν είναι καλή στο να μαγειρεύει.

Η σταρ του Χόλιγουντ αποφάσισε να μπει στην… κουζίνα και τραυμάτισε τον εαυτό της με μαχαίρι – άγνωστο πως – και χρειάστηκε ράμματα προκειμένου να κλείσει η πληγή, σύμφωνα με τα όσα παρουσίασε η ίδια σε story που έκανε στο Instagram.

«Βλέπετε τώρα… γι’ αυτό κι εγώ δεν μαγειρεύω», ήταν η λεζάντα σε μια φωτογραφία που τη δείχνει με δεμένο το δείκτη του αριστερού της χεριού μπροστά από έναν καθρέφτη, αν και η αλήθεια είναι πως το μανικιούρ της παρέμεινε ανέγγιχτο.

Η 25χρονη ηθοποιός στη συνέχεια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια ένα ενημέρωση δείχνοντας την εικόνα ενός γιατρού να περιποιείται το τραύμα στο χέρι της. Σε μια selfie που ανέβασε αργότερα, η Ζεντάγια, που ήταν ντυμένη casual φορώντας ένα λευκό τοπ, έγραψε: «Τα πρώτα ράμματα του μωρού, γέλια. Δεν πρόκειται να μαγειρέψω ποτέ ξανά». Το μυστήριο για το τί επιχείρησε να μαγειρέψει και κόπηκε τόσο βαθιά ώστε να χρειαστεί ράμματα παραμένει ένα από τα μυστήρια που προσπαθεί να μάθει το Χόλιγουντ!