Ένα νέο ντοκιμαντέρ που την αφορά, γυρίστηκε εν αγνοία της και γι’ αυτό το λόγο η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ξέσπασε. Η τραγουδίστρια σχολίασε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram έντονα, το γεγονός πως γυρίζονται τόσα ντοκιμαντέρ που την αφορούν ενώ τόνισε πως δεν έχει δει τόσα πολλά ντοκιμαντέρ γι’ άλλον άνθρωπο.

«Γουίλ Σμιθ, Γκουίνεθ Πάλτροου, Τζένιφερ Λόπεζ, σε κανέναν άλλο άνθρωπο αυτής της γης, δεν έγιναν τόσο αρνητικά σχόλια σε ντοκιμαντέρ. Το νέο ντοκιμαντέρ ήταν το πιο προσβλητικό πράγμα, που έχω δει ποτέ στη ζωή μου» ανέφερε στην ανάρτηση – ξέσπασμα η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Η τραγουδίστρια τόνισε πως: «Η Αμερική έκανε θαυμάσια δουλειά στο να με ταπεινώνει» και συνέχισε: «Ποτέ δεν ένιωσα περισσότερο bullying στη ζωή μου σε αυτή τη χώρα, είναι τρελό… και έλα τώρα σοβαρά, είναι ειλικρινά νόμιμο να κάνεις τόσα πολλά ντοκιμαντέρ για κάποιον, χωρίς την συγκατάθεσή του;»

https://www.instagram.com/p/Cf0FHVnAJ9u/

Μεταξύ άλλων η Μπρίτνεϊ Σπίαρς πρόσθεσε: «Έτσι οι άνθρωποι, όχι μόνο ξεφεύγουν από ό,τι μου έκαναν, αλλά και μπορούν να με κεθέτουν με τόσο ντροπιαστικό τρόπο».

Κερασάκι στην τούρτα που την οδήγησε στο ξέσπασμα αυτό, φαίνεται ότι ήταν πως τον τελευταίο καιρό, δημοσιεύονται φωτογραφίες που δεν την κολακεύουν ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι επιστρέφοντας από ένα πρόσφατο ταξίδι της, με τον σύζυγο της, Σαμ Ασγκάρι, της είχε προσφερθεί ένα καροτσάκι γκολφ για να τη μεταφέρει. 

Να σημειωθεί, πως όπως αναφέρει και η DailyMail, η ανάρτηση αυτή, λίγη ώρα αργότερα διαγράφηκε.