Στην κάμερα της εκπομπής «Love It» παραχώρησε συνέντευξη ο Πέτρος Ίμβριος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που τον έχουν ενοχλήσει κατά τη διάρκεια της καριέρας του αλλά και τους στίχους της ραπ μουσικής.

«Όχι (δεν έχω παράπονα). Μπορεί ο καθένας να γράψει ότι θέλει. Δεν δίνω και πολλή σημασία. Δημοκρατία έχουμ. Τα περισσότερα δεν τα διαβάζω. Έχω θυμώσει αλλά δεν το έχω κάνει θέμα» είπε αρχικά ο Πέτρος Ίμβριος.

«Είχαν γράψει ότι παντρεύτηκα την Ναταλία Γερμανού για να κάνω καριέρα. Δεν θα το έκανα ποτέ. Δεν κάνεις κάτι τόσο ακραίο να παντρευτείς κάποιον και να συνδέσεις τη ζωή σου με έναν τόσο σοβαρό δεσμό, όπως ο γάμος» σημείωσε ενοχλημένος ο Πέτρος Ίμβριος.

Ο τραγουδιστής δέχθηκε ερώτηση για τις πρόσφατες δηλώσεις του Light ο οποίος ανέφερε πως είναι ευθύνη των γονιών να προστατέψουν τα παιδιά τους από στίχους και τραγούδια που θεωρούν ότι δεν είναι για εκείνα.

«Δίκιο έχει το παιδί. Επιλογή μας είναι. Επιλογή του κάθε ένα είναι το τι είδους μουσική θέλει ο καθένας να ακούει. Ο γονιός πρέπει να φροντίζει να μην έχει επαφή το παιδί με τέτοιους στίχους μέχρι να καταλάβει τι ακούει» σχολίασε ο Πέτρος Ίμβριος.