Σε μια αποκάλυψη για μια επίμονη θαυμάστρια προχώρησε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης την Πέμπτη (28/4). Όπως ανέφερε ο ηθοποιός η γυναίκα του ζήτησε το κινητό του και επειδή αυτός δεν της έδωσε του έκανε ένα δώρο.

«Μία κοπέλα ήθελε το κινητό μου, το απέφευγα πολύ ευγενικά και μου έφερε συσκευή με κάρτα για να την πάρω» επεσήμανε μιλώντας στην εκπομπή του Mega «MEGA Καλημέρα».

Ο ηθοποιός παράλληλα αναφέρθηκε στην επιτυχία και την αναγνωρισιμότητα που του έφερε ο καλλιτεχνικός χώρος, αναγνωρίζοντας όμως ότι δεν καβάλησε το καλάμι.

«Η επιτυχία ήρθε σταδιακά και με σωστές δόσεις, η αναγνωρισιμότητα ήρθε ερήμην μου. Πήγαινα καθημερινά στο γύρισμα να δουλέψω τα κείμενά μου, φυσικά καταλάβαινα ότι η δουλειά στην οποία συμμετέχω γνωρίζει επιτυχία, από την άλλη πλευρά είχα την προστασία της δουλειάς καθ’ εαυτής. Δεν καβάλησα το καλάμι, αλλά μπορεί να βρεθεί κάποιος να πει ”κούνια που τον κούναγε”. Δεν έχω βιώσει αποτυχία, οπότε δεν έχω και την πικρή γεύση. Την επιτυχία τη χαιρόμουν ως ένα σημείο, δεν την θεωρούσα δεδομένη» ανέφερε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.

«Το πιο δυσάρεστο για τον ηθοποιό όταν δεν αμείβεται γιατί αισθάνεται ότι ακυρώνεται, ότι είναι άχρηστος»

Επιπλέον ο ηθοποιός δήλωσε ότι έχει μείνει απλήρωτος από δουλειά, ωστόσο δεν κινήθηκε νομικά. «Για μένα πιο δυσάρεστο για τον ηθοποιό όταν δεν αμείβεται γιατί αισθάνεται ότι ακυρώνεται, ότι είναι άχρηστος, ότι η υπηρεσία του ήταν άνευ λόγου και δεν χρειάζεται να πληρωθεί» είπε.

«Ο καθένας στο θέατρο μπορεί να κουβαλάει στην ψυχή του τραύματα, που νομίζει ότι μέσα από την τέχνη θα τα γιατρέψει», δήλωσε.

Όπως τέλος αποκάλυψε, δεν είναι στα άμεσά του σχέδια να αποκτήσει παιδί, ενώ δεν ένιωσε ποτέ αδικημένος ή θιγμένος από τα μέσα.