«Ξεπέρασα τις προσδοκίες μου. Έλεγα στην αρχή ότι θα μπω στην σχολή για να μάθω να μην ντρέπομαι. Σιγά – σιγά άρχισα να ανοίγομαι και η μια δουλειά έφερε την άλλη και αυτό άνθισε» εξομολογήθηκε η Παναγιώτα Βλαντή.

Η ηθοποιός, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» το μεσημέρι της Τετάρτης (27/04) και παραδέχθηκε πως την αποκαλούσαν «σπασικλάκι» κι αυτό δεν ισχύει και σήμερα. «Ακόμα με λένε γιατί διαβάζω πολύ. Ακόμα και τους ρόλους μου. Δεν θέλω να αλλάζω το σενάριο».

Σε ότι αφορά τον άντρα της ζωής της με τον οποίο αποφάσισε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, η Παναγιώτα Βλαντή ανέφερε ότι: «Ποτέ δεν έψαχνα τον τέλειο, ιδανικό άνδρα. Έψαχνα έναν άνδρα που θα με κάνει να ερωτευτώ και να νιώθω καλά μαζί του. Αυτό έψαχνα. Πιστεύω ότι όλοι κάποια στιγμή γνωρίζουμε τον άνθρωπο μας. Είναι και θέμα τύχης και θέμα στιγμής. Μπορεί άμα τον γνώριζα νωρίτερα να μην είμασταν… ήταν η κατάλληλη στιγμή να γίνει αυτή η γνωριμία. Ένας άνθρωπος που με έκανε να νιώσω ασφάλεια, σιγουριά»,

Η ερώτηση που την ενοχλεί

Η Παναγιώτα Βλαντή υπογράμμισε ότι υπάρχει μια ερώτηση που την ακούει και την ενοχλεί. «Δεν υπήρχε περίπτωση με εμένα να ακούσω την κοινωνία ότι πρέπει να παντρευτώ στα 30 και μέχρι τα 35 να έχω παιδί. Εάν συνέβαινε ένας μεγάλος έρωτας μπορεί να το έκανα. Πιο πολύ με ενοχλεί η ερώτηση για το παιδί γιατί φέρνουν σε δύσκολη θέση μια γυναίκα. Μια γυναίκα μπορεί όντως μερικές φορές να προσπαθεί να κάνει παιδί και να μην μπορεί ή τη στιγμή που την ρωτούν μπορεί να έχει κάνει μια αποβολή ή μπορεί να μη θέλει παιδί και να πρέπει να εξηγήσει το γιατί. Γιατί δεν θέλει», είπε η Παναγιώτα Βλαντή.

«Το είχα συζητήσει πρόσφατα ότι τους άντρες δεν τους ρωτάτε, μόνο τις γυναίκες», τόνισε η Παναγιώτα Βλαντή.