Την απόφαση να μετακομίσει πήρε η Κατερίνα Καινούργιου και φαίνεται πως είναι ενθουσιασμένη γι’ αυτή την απόφαση. Η παρουσιάστρια, γυρίζει σελίδα στη ζωή της και αφήνει πίσω της τα βόρεια προάστια και την Κηφισιά και κατεβαίνει προς το κέντρο της Αθήνας.

«Δεν ξέρω αν σας το είπα, αλλά μετακομίζω. Ειλικρινά το χρειαζόμουνα. Το χρειαζόμουνα και για την ψυχολογία μου πάρα πολύ. Τώρα στο ωραίο μου καινούργιο σπίτι έχει ένα πολύ ωραίο και φωτεινό μπαλκόνι και έχει και ωραία θέα. Βλέπεις στο κέντρο της Αθήνας. Το σπίτι που είμαι τώρα είναι πιο σκοτεινό και βλέπεις δρόμο και το κενό», είχε αποκαλύψει χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου πριν λίγες μέρες.

Το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας, η Κατερίνα Καινούριγου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram  τις πρώτες φωτογραφίες από το νέο της διαμέρισμα.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Κατερίνα Καινούργιου, στο νέο της διαμέρισμα γίνονται ακόμα εργασίες φαίνεται ιδιαίτερα φωτεινό και ευρύχωρο. «Νέο σπίτι, νέα ζωή… Σύντομα» έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου στα Instagram Stories της.