Μπορεί να είναι λίγες μόλις ημέρες στον Άγιο Δομίνικο όμως ήδη έχει καταφέρει να κάνει άνω-κάτω τους συμπαίκτες του στο Survivor. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ ο οποίος, σύμφωνα με τα όσα του έχουν «χρεώσει» οι συμπαίκτες του, είναι πρωταγωνιστής σχεδόν σε όλους τους καυγάδες της Μπλε Ομάδας.

Μάλιστα, κατά το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor, οι παίκτες της Μπλε Ομάδας απεύθυναν έκκληση στο τηλεοπτικό κοινό να τους βοηθήσουν και να βγάλουν εκτός του reality τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ ο οποίος είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

Όμως πριν το Survivor, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είχε κάνει άνω-κάτω την Άννα Βίσση ενώ εκείνη βρισκόταν στην πίστα και η τραγουδίστρια αναγκάστηκε να τον κατεβάσει από την σκηνή.

Όπως φάνηκε σε βίντεο το οποίο προβλήθηκε στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα», όταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είχε πάει στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανιζόταν η Άννα Βίσση, ανέβηκε στην πίστα και δεν έλεγε να κατέβει. Η τραγουδίστρια του ζητούσε επίμονα να αποχωρήσει, αλλά εκείνος δεν «συμμορφωνόταν» και της ζητούσε να του δώσει ένα φιλί. Ύστερα από αρκετές προσπάθειες που η Άννα Βίσση προσπάθησε να τον απομακρύνει του επέτρεψε να της δώσει ένα φιλί και με την παρότρυνση των μουσικών, τελικά κατέβηκε από την σκηνή.